Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 1.: A Vízöntő egy családi drámában találja magát, a Halak ma mindenkit meglep

2024. április 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. április 1.: A Vízöntő egy családi drámában találja magát, a Halak ma mindenkit meglep
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint váratlan fordulatokra vagy zavart keltő helyzetekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az emberek hajlamosak arra, hogy ma extra makacsak legyenek. Ez a katasztrófa receptje lehet, ha nem vigyázol. Éppen ezért most neked kellene rugalmasabban állni másokhoz. El fogod tudni érni, hogy kompromisszumot kössetek.  

Bika

Azt veszed észre, hogy pár másodpercig egy idegent bámulsz, miközben elhalad az utcán, Bika. Talán be kellene mutatkoznod neki! Vagy csak ideje lenne belevetni magadat az ismerkedésbe! 

Ikrek

Miközben lassan és kitartóan dolgozol a céljaid megvalósításán, váratlan akadályok adódhatnak az úton, Ikrek. Nem lehet mindent megtervezni, ezért ma se csüggedj, amikor valami nem várt tényező bukkan fel a semmiből.  

Rák

Általában nem félsz elmondani az embereknek, amit gondolsz, Rák. De elképzelhető, hogy a lelki folyamataid ma egy kicsit leállnak egy váratlan helyzet vagy személy miatt, mert annyira felkavar, és ezúttal inkább bezárkózol. Biztos jó ötlet ez? 

Oroszlán

A mai nap tele lehet váratlan fordulatokkal és kanyarokkal az úton, amikre talán nem vagy felkészülve. Próbálj meg rugalmas lenni, és két lábbal a földön állni. Át fogod vészelni a napot. 

Szűz

Furcsa gondolatok járhatnak ma a fejedben, Szűz. Talán különös ötleteid támadnak vagy megváltozik a véleményed valamivel kapcsolatban. Most érdemes odafigyelni arra is, ami elsőre őrültségnek tűnhet, mert meglepő lehetőségekhez vezethetnek.

Mérleg

A gondolkodásod ma tiszta és élénk, Mérleg, de mások megkérdőjelezhetik az ítélőképességeidet. Ne hagyd, hogy kételyeket ültessenek el benned azzal kapcsolatban, hogyan közelíted meg a dolgokat. 

Skorpió

Az az érzésed, hogy ma valami nincs rendben, Skorpió. Vizsgáld meg a helyzetet, ami zavar, de készülj fel arra: meglepő felfedezést teszel. Azzal is érdemes számolnod, hogy nem fogod tudni olyan könnyen kezelni, megoldani a dolgot, mint szeretnéd.

Nyilas

Érzékeny természeted ma valószínűleg bezavarhat a gondolkodásodba, Nyilas. Hirtelen rengeteg váratlan információ kerülhet az utadba, és hajlamos vagy érzelmi alapon reagálni. Ne aggódj, meg fogod találni annak a módját, hogy előnyt kovácsolj a helyzetedből. 

Bak

Olyan zavaró tényezőkkel találkozhatsz ma, amik komoly külső és belső csatát idézhetnek elő. Tekintsd a szituációt úgy, mint egy lehetőséget arra, hogy tanulj valamit magadról és másokról.  

Vízöntő

Nehéz lehet ma tisztán gondolkodnod, Vízöntő. Sokat segíthet az, ha napközben többször is elhatárolódsz a kialakult családi drámától vagy az érzéseidtől. Az is fontos, hogy ne tégy úgy, mintha értenél valamit, de valójában fogalmad sincs a dologról. 

Halak

Ma azon kapod magad, hogy megváltozott a gondolkodásmódod, és az új gondolatok ismeretlen területekre vezetnek. Ez annak a jele, hogy épp megváltozol. Ezzel nemcsak leped meg, hanem a környezetedet is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves