Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 7.: A Kos kínos helyzetbe kerül egy kollégájával, a Bikát két férfi is meg akarja kapni

2023. november 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. november 7.: A Kos kínos helyzetbe kerül egy kollégájával, a Bikát két férfi is meg akarja kapni
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma a szerelem és a párkapcsolat okozhat fejtörést a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Légy óvatos, Kos! A kedvességedet vagy a flörtölésbe hajló humorizálásodat félreértheti az egyik kollégád, és kellemetlen helyzetbe hozhat. Ügyelj arra, hogyan fogalmazol és mit teszel, mert komoly problémáid lehetnek ebből.

Bika

Nem mindennapi helyzet állhat az elő az életedben. Ha egyedülálló vagy, ma két férfi is versenghet azért, hogy randizz vele. De még a párban élőket is kihívás állíthatja egy másik pasi, aki mély benyomást tett a jegy szülötteire.

Ikrek

Ha új dolgot olvastál egészséggel vagy valamilyen mozgásformával kapcsolatban, most úgy dönthetsz, hogy átülteted a gyakorlatba, méghozzá a pároddal együtt. Fizikailag és lelkileg is erősnek, egészségesnek, illetve energikusnak érzed magad, ezért sem ismersz ma lehetetlent. 

Rák

Nagyon vágysz arra, hogy a pároddal - esetleg a randipartnereddel - legyél és romantikázzatok, de amikor együtt vagytok, mégsem tudod igazán kifejezni magad. Van benned valamilyen rejtett félelem, ami megakadályoz ebben.

Oroszlán

Ha a romantikával kapcsolatos kérdésekről van szó, ne fogd vissza magad. A csillagok mindenben támogatnak. Ne habozz határozottan és magabiztosan cselekedni. Nyugodtan fejezd ki az érzéseidet Oroszlán, és azt, amire vágysz. 

Szűz

Úgy érzed, a dolgok nem mehetnek tovább a jelenlegi formájukban a kapcsolatodban. De bizonytalan vagy abban, hogy merre indulj el. Egy valamire nagyon ügyelj: egyedül hozd meg a döntést, mert most mások akaratlanul is rossz tanácsot adhatnak. 

Mérleg

Egy ideje már érezhető a feszültség közted és a kedvesed között, szóval ideje lenne leülnötök és beszélni a problémákról még mielőtt kirobbannak, mert akkor csak összevesznétek, és nem születnének megoldások a gondjaitokra.

Skorpió

Azt tapasztalod, hogy az utóbbi időben - különösen a mai napon -, nem találjátok a közös nevezőt a szerelmeddel. Ha ő A-t mond, te B-t. Ráadásul folyton elkerülitek egymást, és talán a kapcsolattartás is nehézkesen alakul. Ne aggódj, hamarosan javulni fog a helyzet!

Nyilas

Pozitív fejleményekre számíthatsz a szerelmi életedben, Nyilas. Ha egyedülálló vagy, ma megismerkedhetsz valakivel, aki azonnal megérinti a szívedet. Párban élőként pedig fontos döntéseket hozhattok meg a kedveseddel a jövővel kapcsolatban.

Bak

A romantika osztályán feszültség keletkezhet benned, Bak. Szeretnéd kicsit komolyabbra fordítani a dolgokat, de valamiért nem jár sikerrel. Talán csak le kellene ültetni a szerelmedet és egyenesen megmondani neki, mit szeretnél.

Vízöntő

Késztetést érezhetsz arra, hogy kedvesedet ma piedesztálra állítsd, Vízöntő. Tökéletesnek látod, és hajlandó vagy mindent megtenni azért, hogy örömet szerezz neki. De vajon tényleg ennyire tökéletes vagy csak annak akarod látni?

Halak

Az utóbbi időben boldogtalan vagy a partnered mellett, kedves Halak. Neki viszont valószínűleg fel sem tűnik, hogy elégedetlen vagy vele. Ha fontos számodra a kapcsolat, és meg akarod oldani a problémákat, akkor egy nyugodt pillanatodban le kellene ülnöd erről beszélni a társaddal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves