Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 30.: Az Oroszlánt meglepi a kollégája, a Vízöntő találkozhat élete nagy szerelmével

2023. november 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. november 30.: Az Oroszlánt meglepi a kollégája, a Vízöntő találkozhat élete nagy szerelmével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma sokat töprengenek azon a csillagjegyek, hogy min változtathatnának. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Rossz kedved van, Kos? Akkor mi lenne, ha megpróbálnál csak olyan dolgokat csinálni, amik igazán jólesnek? Ehhez hozzátartozik az is, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akikkel szívesen töltesz időt.

Bika

Fordulj a lágy, megnyugtató belső hangodhoz Bika, ha feszült vagy és nyugtalan. Ne tégy úgy, mintha minden rendben lenne, inkább próbáld kideríteni, mi nyomaszt téged. Még az is lehet, hogy olyan dolog miatt nyugtalankodsz, ami miatt nem is kellene.

Ikrek

Ma nagyon nosztalgikus és szentimentális hangulatban leszel, kedves Ikrek. Elönt a vágy, hogy újra átélj bizonyos dolgokat. Ugyanakkor készen állsz megszabadulni néhány olyan dologtól, amihez korábban kötődtél, de már nem jelent annyit, mint korábban.

Rák

A Hold a jegyedben aktiválta az egyéniség szektorát, ami miatt a mai nap tökéletes alkalom az egyediséged ünneplésére. Légy őszinte, amikor az emberek kérdeznek valamit. Ne próbálj beilleszkedni a tömegbe. Mutasd meg, hogy mitől vagy te olyan különleges!

Oroszlán

Jó tudni, hogy ki az, aki valóban támogat, és ki az, aki csak áskálódik ellened. A Hold a Rákban aktiválta a rejtett ellenségek szektorát, és fény derülhet arra, ki az, aki eddig kétszínű volt veled, és nagyon meg fogsz döbbenni.

Szűz

Ha új barátokat, üzleti partnereket keresel, ma jó eséllyel megtalálod őket. Ehhez érdemes társaságba menned vagy részt venni egy rendezvényen. Mutasd meg bátran önmagadat, mert a karizmád az, amivel bevonzhatod őket.

Mérleg

A Hold a Rákban segít elérni a karrierrel kapcsolatos törekvéseidet. Megtalálhatod azt a módszert, amivel felpörgetheted a vállalkozásodat, illetve elősegítheted az előléptetésedet, de az is lehet, hogy már ma elismerik az erőfeszítéseidet.

Skorpió

Gondolj a céljaidra, Skorpió. A mai nap tökéletes ahhoz, hogy átgondold a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet. Azt is érdemes lenne fontolóra venned, hogy jövőre továbbtanulsz és fejleszted magad.

Nyilas

Egyszerűsítsd le az életed, Nyilas. Készíts egy tervet arra vonatkozóan, hogy mit szeretnél minden nap elérni. Távolítsd el az akadályokat a céljaid elérése elől, és utána tartsd is be azokat az új rutinokat, amiket meghatározol magadnak.

Bak

Ha tudod, mit akarsz, sokkal könnyebben vonzod magadhoz, amire szükséged van. Amennyiben még mindig vannak célok, amiket szeretnél az évben elérni, akkor ne habozz lépéseket tenni, mert egyáltalán nem vagy lekésve semmiről.

Vízöntő

Talán ma épp a szerelmi életeden töprengsz, amikor egy váratlan találkozásban részesít a sors. Könnyen lehet, hogy a munkahelyeden vagy bevásárlás közben futsz össze életed nagy szerelmével.

Halak

Sokat töprengsz azon, hogyan változtathatnál az életeden, vagy legalábbis bizonyos területein. Ma meglelheted a keresett válaszokat, és remek ötleteid támadhatnak, amiket szerencsére könnyedén meg is tudsz valósítani.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves