Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szakmai előrelépés

3 csillagjegy, akinek munkahelyi sikereket hoz ez a hét

2023. november 28.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp karrier munkahely 3 csillagjegy karrierhoroszkóp
3 csillagjegy, akinek munkahelyi sikereket hoz ez a hét
© Shutterstock

Néhány csillagjegy karrierje felível a következő napokban.


A csillagok állása mindig más és más területekre gyakorol pozitív, vagy éppen negatív hatást. Úgy tűnik, egy-egy csillagjegy a szakmai élete változásának örülhet a héten.

Míg egyeseket előléptetnek, mások fizetésemelésre számíthatnak, de olyan is akad, aki jövőre már egy új munkahelyen kezdhet.

Nézd meg, te köztük vagy-e!

3 csillagjegy, akinek nem lesz oka panaszra a munkája miatt

Rák

Régóta úgy érzed, hogy egy magasabb pozícióban sokkal jobban tudnád kamatoztatni a képességeidet. Eljött az idő, amikor ezt végre a feletteseid is látják, így hamarosan egy új részlegen és magasabb beosztásban kezdhetsz dolgozni. De vigyázz: nemcsak a tisztelet nő, hanem a felelősség is, legyél méltó a főnökeid bizalmára!

Szűz

Határozottságod egyeseket megijeszt, míg mások kifejezetten szimpatikusnak találják ezt a jellemvonásodat. Olyan helyről kaphatsz állásajánlatot, amire nem is számítottál. Bár elbizonytalanodhatsz a munkahelyváltás ötletétől, de hidd el: most csak nyerhetsz azzal, ha elég bátor vagy meglépni ezt – a következő évet már egy olyan helyen kezdheted, ahol szakmailag is megbecsülnek.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Skorpió

Mindig az igazság pártján állsz, és ezt főnökeid nagyra értékelik. Olyan új pozícióval bíznak meg, amiben kamatoztathatod a tudásod, mert eddigi vezetői tapasztalataid meggyőzték őket arról, hogy profin végzed a munkád. 2024 számodra olyan pozitív változásokat hoz majd, amelyek mind a szakmai, mind az anyagi életed fellendítik.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves