Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 17.: A Skorpió életét felforgatja egy jelentős pénzösszeg, a Bak még ma összejöhet valakivel

2023. november 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. november 17.: A Skorpió életét felforgatja egy jelentős pénzösszeg, a Bak még ma összejöhet valakivel
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint szerencsés fordulatra számíthatnak a csillagjegyek a pénz és karrier területén. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Egy közeli barátod vagy a partnered javasolhat egy rögtönzött utazást. Kicsit feszültté tesz a gondolat, de valószínűleg belemész, mert a lelked mélyén nagyon is vonz a lehetőség. Csak bátran, Kos!

Bika

Hirtelen megvilágosodsz bizonyos dolgokkal kapcsolatban, és ez lehetővé teszi azt, hogy változtass valamin. Ezenkívül egy szerencsés helyzet váratlan pénzösszeghez juttathat. Ez a mai a pozitív fejlemények és a kellemes meglepetések napja.

Ikrek

A ma kapott információk lehetővé tehetik, hogy megváltoztasd a munkahelyedet, lakóhelyedet vagy legalább a gondolkodásmódodat. Meglehet, ideges leszel a dolog miatt, de minden rendben lesz!

Rák

A készségeid gyarapodása új állást vagy bevételnövekedést hozhatnak. Lehet, hogy mostanában kissé idegesnek és stresszesnek érezted magad az anyagiak miatt, de a mai napon végre búcsút inthetsz a gondoknak és a feszültségnek.

Oroszlán

Váratlanul előléptethetnek a munkahelyeden vagy felemelhetik a fizetésedet. Végre úgy érzed, ott tartasz, ahol már régóta lenni szerettél volna. A hétvégén pihend ki az erőfeszítéseid fáradalmait, mert hamarosan felpörögnek az események az életedben.

Szűz

Váratlanul fantasztikus ötleteid támadnak, de nem vagy biztos abban, hogy mennyire életképesek. Éppen ezért ülhetsz össze a barátaiddal tanácskozni, akik meggyőznek arról, hogy remek ötleteid vannak.

Mérleg

Egy csoport vagy közösség reményei és céljai inspiráló hatással lehetnek rád, Mérleg. A bátorításuknak köszönhetően megtehetsz valamit, amire régóta készülsz, és ezzel nemcsak magaddal, hanem velük is jót teszel.

Skorpió

Egy váratlan pénzösszeg kisebb káoszt okozhat a családban. Talán ez lehetővé teszi, hogy néhány szükséges változtatást végrehajtsatok, esetleg új berendezést, bútort vagy készüléket vásároljatok. Nem lesz könnyű, de törekedjetek arra, hogy mindenki elégedett legyen.

Nyilas

Az optimizmus és a lelkesedés, ami ma úrrá lesz rajtad, pozitívabb lelkiállapotba lendíthet, és csodákat tehet veled. A körülményeid fenekestül felfordulhatnak. Felmerülhet a költözés lehetősége, akárcsak a munkahelyváltoztatásé. Ne ragaszkodj a parthoz, inkább sodródj az árral!

Bak

Ha szingli vagy, akkor számíts arra Bak, hogy ez az állapot még ma megváltozhat. Több vonzó emberrel is találkozhatsz. Talán megváltozik a szemedben egy régi barátod, de az is lehet, hogy egy új ismerősödnek sikerül elrabolnia a szívedet.

Vízöntő

Egy rég nem látott régi barát hirtelen felbukkanhat. Meg fogsz lepődni ennek a személynek az eredményein. Ez a találkozó vagy az azt körülvevő körülmények fordulópontot jelenthetnek számodra.

Halak

Készülj Halak, mert a munkahelyeden hirtelen szerencsés változásra kerülhet sor ma. Talán váratlanul előléptetnek vagy megemelik a fizetésedet. Az is lehet, hogy egy fontos információ kerül a birtokodba, ami plusz pénzt hozhat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves