Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 15.: A Bika kijózanító pofont kap a sorstól, a Rákkal varázslatos dolog történik

2023. november 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. november 15.: A Bika kijózanító pofont kap a sorstól, a Rákkal varázslatos dolog történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint bölcsen és megfontoltan kell ma cselekedniük a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Nyugodt, diplomatikus hozzáállásod a leghevesebb vitákat is elcsendesíti. Ma bárkit képes vagy jobb belátásra bírni. Ne foglalkozz azokkal, akik nem örülnek a közvetítő, békefenntartó szerepednek, te csak tedd azt, amit jónak látsz!

Bika

Hatalmas, kijózanító pofont kaphatsz a sorstól. Nem azért, mert bántani akar, hanem mert talán másképp nem kerülhetsz el egy komoly kellemetlenséget. Van valami, amit nem vagy hajlandó észrevenni, de így már nem lesz más választásod.

Ikrek

Úgy érzed, lemerültek a testi-lelki akkumulátoraid. Felteszed magadnak a kérdést, hogy megéri-e, amit csinálsz. Ne ess kétségbe. Hamarosan jön egy barát, aki segíthet feltöltődni és újraindulni!

Rák

Ma valami egészen varázslatos dolog történhet veled, Rák. Filmbe illő találkozásban vagy szerencsés fordulatban lehet rész. Hirtelen sokkal pozitívabban látod majd az életedet, és talán a jövődet is.

Oroszlán

Úgy tűnik Oroszlán, két tűz közé szorultál. A legszívesebben mindkét fél pártján állnál, de tudod, hogy az nem lehetséges. Bármennyire is nehéz, érdemes megőrizni a pártatlanságodat, így később senki sem vádolhat meg részrehajlással.

Szűz

Itt a lehetőség, Szűz! Ma megmutathatod, mire vagy képes. Ne arra gondolj, hogy más úgyis jobb, és felesleges időpocsékolás. Megéri lépéseket tenni azért, hogy kitűnj a tömegből, nem bánod meg.

Mérleg

Hatalmas az az erőd, amivel megváltoztathatod az életedet. Számos lehetőség áll a rendelkezésedre, még akkor is, ha nem úgy tűnik. Az egyetlen nagy akadály, ami visszatart téged, az a lelkiállapotod. Nagyon érzékeny vagy, és most könnyen elbizonytalanodhatsz.

Skorpió

Úgy érzed Skorpió, minél jobban haladsz egy adott cél felé, annál jobban távolodsz tőle. Talán egyszerűen csak rossz irányba tartasz vagy a nem megfelelő eszközzel dolgozol. Lenne min gondolkodnod!

Nyilas

Nagyon törekszel arra, hogy egyedül oldj meg egy bizonyos problémát vagy akár többet is. De mi van, ha most nem megy? Talán épp itt lenne az ideje segítséget kérni ahelyett, hogy magányosan szenvedsz.

Bak

A mai napon lehetnél kicsit rugalmasabb, kedves Bak. Sodródj az árral és hagyd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy. Túlságosan kapaszkodsz egy biztonságot nyújtó faágba, de így nagyobb az ellenállás, nem igaz? Merd végre elengedni!

Vízöntő

Ma nem egészen alakulnak a dolgok a terveid szerint, de nem esel kétségbe, mert láthatod: így is profitálhatsz az eseményekből. Csak ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak, hanem tarts ki a terveid mellett!

Halak

Légy óvatos Halak azzal, kinek és mit mondasz. Nemcsak arról van szó, hogy esetleg megsérthetsz másokat, hanem hogy azt érezhetik: nem fejezhetik ki magukat szabadon. Meglehet, nem tűnik fel neked, de extra érzékeny vagy, és talán emiatt könnyen felkapod a vizet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves