Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki pluszpénzhez jut a napokban

2023. november 10.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki pluszpénzhez jut a napokban
© Shutterstock

Néhány csillagjegy anyagi helyzete egyenesbe jöhet hamarosan.


A Mérlegben lévő Vénusz a fő asztrológiai hajtóerő, így az egyensúly, a harmónia és az önreflexió időszaka jött el minden csillagjegy számára.

Mivel az átvonuló Hold is a Mérleg jegyében van, az intuíciók felerősödnek, és aki hallgat a megérzéseire, most akár anyagi szempontból is profitálhat.

3 csillagjegy, aki extra jövedelemhez jut

Rák

A következő napokban nagy szerencsében lehet részed, ha te is hajlandó vagy tenni érte. Segíts másoknak, és a pozitív energiák előbb-utóbb visszaérnek hozzád. Ha elég nyitott vagy a világra, új lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyek az anyagi helyzeted is megváltoztathatják. Ha régóta halogatsz egy bértárgyalást, itt az ideje tisztáznod ezt a kérdést, mert a feletteseid most minden kérésed teljesítik.

Oroszlán

Viselkedj úgy, mint egy valódi királynő! Az erő sugárzik rólad, ez pedig jól jöhet, ha épp üzleti tárgyalások előtt állsz. Biztos lehetsz benne, hogy sikerül az igényeid szerint alakítanod a szerződéseket, és ha éppen egy nagyobb értékű vagyontárgy eladásán fáradozol, most jó üzletet köthetsz.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Az anyagiakkal nem lesz problémád: a régóta vágyott utazáshoz vagy termékhez végre kedvező áron juthatsz hozzá. Azon túl, hogy szerencsés leszel a következő napokban, még a munkahelyeden is meglepnek: az év végi bónuszod egy részét már most megkapod, így a karácsonyi bevásárlást már meg is kezdheted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves