Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 27.: A Bika kapcsolata új szintre emelkedik, a Vízöntő pszichikai képességei megerősödnek

2023. március 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. március 27.: A Bika kapcsolata új szintre emelkedik, a Vízöntő pszichikai képességei megerősödnek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint hasznos, új tudásra tesznek szert a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valószínűleg ma a pénzügyeiden jár az eszed, Kos, és lehet, hogy új lehetőségeket keresel a gondjaid megoldásához. Kollégák vagy barátok segíthetnek a helyes irányba terelni, ezért érdemes megnyílnod nekik.

Bika

Egy közeli baráttal vagy a pároddal való őszinte kommunikáció, szorosabbá, gazdagabbá teheti a kapcsolatotokat. A mai együtt töltött új szintre emelheti a kapcsolatotokat, és ez óriási örömöt okoz.

Ikrek

Ma magányra vágyhatsz, Ikrek, esetleg meditációra vagy, hogy átgondold a jelenlegi helyzetedet. Lehet, úgy érzed, válaszút előtt állsz, és még a mai napon el kell döntened, melyik utat választod.

Rák

Sok időt tölthetsz beszélgetéssel olyan barátokkal, akiknek hasonló az érdeklődési köre. A gondolataik új meglátásokhoz vezethetnek téged. Ez a folyamat közelebb hozhat mindannyiótokat egymáshoz.

Oroszlán

A pénzügyeid ma kiemelt figyelmet igényelnek, kedves Oroszlán. Ez nem feltétlenül jelent negatívat. Sőt, éppen az ellenkezőjét, és valójában gondos tervezésre lesz szükség ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki az új helyzetedből.

Szűz

Ma érdemes egyedül tölteni a szabadidődet, és különféle ötleteken töprengeni. Az ókori kultúrákból vagy idegen országokból származó spirituális filozófiák vonzóbbak lehetnek a szokásosnál, és fontos felfedezéseket tehetsz általuk.

Mérleg

Olyan témák kezdenek foglalkoztatni, mint a pszichológia, okkultizmus, spiritualitás. Valószínűleg felfedezel majd néhány olyan dolgot, ami segíthet megoldani a gondjaidat, vagy legalábbis pozitív hatással lehetnek rád.

Skorpió

Az élénk intuíciódnak köszönhetően közelebb kerülsz mindenkihez, aki kedves számodra, különösen a szerelmedhez. Csak ne várd, hogy minden pozitív legyen. Másoknak is megvannak a maguk problémái. Tudasd velük: megérted őket.

Nyilas

Az intuícióid ma több területen is a segítségedre lehetnek. Sokat javíthatsz a párkapcsolatodon, közelebb kerülhetsz a szeretteidhez, de még a munkahelyeden is eredményesebb lehetsz.

Bak

A napod nagy részét egyedül töltöd, Bak. A könyvekből vagy videókból nyert információk, amik esetleg történelmet, filozófiát vagy vallást tartalmaznak, arra ösztönözhetnek, hogy mélyebben beleásd magadat a témába, és saját előnyödre fordítsd azt.

Vízöntő

Néhány furcsa álom megmozgathatja képzeletedet, és új utakra vezethet téged. Ne lepődj meg, ha olyan új dolgokat tanulsz meg magadról, amikkel korábban nem voltál tisztában. Azt is tapasztalhatod, hogy a pszichés képességeid növekedésnak indultak.

Halak

Ma különösen érdekelnek a pszichológiáról vagy az okkult tudományokról szóló könyvek, főleg azért, mert az intuíciód a szokásosnál magasabb szinten működik. Szívesen beszélnél erről másokkal, de még talán te sem érted egészen, mi történik veled.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves