Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 18.: Az Ikrek egész nap a régi nagy szerelmére gondol, az Oroszlán örökölhet

2023. május 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. május 18.: Az Ikrek egész nap a régi nagy szerelmére gondol, az Oroszlán örökölhet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint felébred a csillagjegyek romantikus, kalandvágyó oldala. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon lehetőséged lesz játszva keresni pénzt. Ezt egy előnyös üzletnek köszönhetően teheted meg. Amennyiben vállalkozó vagy, akkor számolhatsz a megnövekedett forgalommal, és gőzerővel termelheted a profitot.

Bika

Ma belép a Hold a jegyedbe, és meghozza az igényt az öngondoskodásra. Nagyon jól teszed, mert szükséged van arra, hogy ne mindig mások vágyaival foglalkozz, hanem a sajátoddal is.

Ikrek

Napközben az elméd a múltban jár. Sokat gondolsz a régi szép időkre, és egyúttal arra, miket rontottál el. De legfőképpen az egyik korábbi nagy szerelmed jár az eszedben, és elmélázol azon, hogy felvedd-e vele a kapcsolatot.

Rák

Végre teljesül a vágyad, és minőségi időt töltesz ma a kedveseddel. Talán munka után sétáltok egyet, aztán együtt főztök, jókat beszélgettek, és filmet néztek. Nagyszerűen fogod érezni magadat mellette.

Oroszlán

Ma örökléssel vagy titoktartással kapcsolatos ügyek jöhetnek szóba. Érdemes tanácsot kérned, mielőtt bármilyen döntést hoznál, különösen, ha jelentősebb pénzösszeg üti a markodat. Ha pedig titkot bíznak rád, azt mindenképpen tartsd meg!

Szűz

Megéri ma kedvesnek és szeretetteljesnek lenned másokkal, Szűz. Nemcsak azért, mert ezzel örömöt szerzel nekik, hanem azért is, mert valójában magaddal is jót teszel, és így még el is mélyítheted a kapcsolatodat a környezeteddel.

Mérleg

A Hold a Bikában előrelépést jelez a karrieredben vagy éppen a pénzügyekben. Érdemes kapcsolatba lépni a befolyásos ismerősökkel, akik segíthetnek neked előrelépni. De az is lehet, hogy ma rábukkansz egy előnyös üzleti lehetőségre vagy munkaajánlatra.

Skorpió

Ahogy a Hold belép a Bikába, a szerelem és az elkötelezettség kérdése kerül a középpontba. Itt az idő: valld be érzéseidet a kiszemeltednek, vagy mesélj a párodnak a vágyaidról, aki nyitott arra, hogy valóra váltsa őket!

Nyilas

Ma tégy olyan dolgokat, amik összhangban vannak a kalandvágyó szellemeddel! Menj el munka után túrázni, próbáljatok ki a barátaiddal valamilyen extrémsportot vagy szabadulószobát, és érezd, hogy nem csak munkából áll az életed!

Bak

Szerelmes hangulatban vagy, kedves Bak. Ne is fogd vissza magad, inkább ereszd rá érzéseidet a partneredre, aki most különösen díjazná az extra figyelmet. Ha pedig egyedülálló vagy, ma valaki felkeltheti a figyelmedet!

Vízöntő

Ha eddig csak fontolgattad, akkor most vágj is bele otthonod átalakításába! Rendezd át a bútorokat, szerezz be pár új dekorációs kelléket, alakíts ki egy meditációs sarkot, és figyeld meg, milyen nagyszerű hatással lesz rád!

Halak

Fejezd ki érzéseidet a szerelmednek, nagyra fogja értékelni! Néhány kedves szó, apró gesztus is elég ahhoz, hogy szeretve, és fontosnak érezze magát. Ha ezt megteszed, azzal rengeteget teszel a kapcsolatotokért.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves