Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 14.: A Mérlegből főnök lehet, a Skorpió nem akárhol szeretkezik a párjával

2023. június 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. június 14.: A Mérlegből főnök lehet, a Skorpió nem akárhol szeretkezik a párjával
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint a Hold a Bikában fontos felismerésekkel szolgál a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Érdemes ma szétnézned, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy rendbe rakd a pénzügyeidet. Még az is lehet, hogy találsz egy kiegészítő állást, vagy egy olyan szakembert, aki segíthet neked egyenesbe jönni.

Bika

A Hold a jegyedben felhívja a figyelmedet az öngondoskodás fontosságára. Túl sokat törődsz másokkal, és túl keveset magaddal. Itt az ideje ezen változtatni, és ma el kellene kezdened az önkényeztetést. Ne feledd: önszeretet és az önfejlesztés tartós boldogságot hoz.

Ikrek

A környezetedben nagyon érzékenyek lehetnek az emberek, ezért ügyelned kellene a szavaidra. Jól gondold meg, hogy egyes kijelentéseidnek milyen következményei lehetnek. Így nemcsak a bajt kerülheted el, hanem javíthatsz a kapcsolataidon is.

Rák

Eljutsz arra a pontra, hogy szeretnél továbblépni. Készen állsz előléptetést kérni, vagy egy saját vállalkozásba kezdeni. Nagyon helyes, kedves Rák, légy büszke a munkádra, a tehetségedre, és tedd meg mielőbb a szükséges lépéseket!

Oroszlán

Hirtelen erős vágyat érezhetsz arra, hogy továbbtanulj, vagy fejleszd a képességeidet. A legjobb pedig az, hogy a vággyal együtt megjön a lehetőség is, és ez nem véletlen: így nyitja meg a sors előtted a sikerhez vezető ajtót.

Szűz

Talán saját magad is meglepődsz rajta, de komolyan foglalkoztatni kezd a spiritualitás. Szeretnél új ismereteket szerezni a témában, elmerülni a meditáció, a jóga, az önismeret művészetében. Gyerünk Szűz, tedd meg az első lépéseket!

Mérleg

Új dolgokra vágysz, Mérleg? Ma van annak a napja, amikor előre léphetsz a karrieredben. Ezt megteheted azzal, hogy saját vállalkozást indítasz, előléptetést kérsz, de a mai napon még az is megtörténhet: felajánlják neked a főnöki pozíciót.

Skorpió

Ez nap számodra a szerelemről fog szólni. Egyedülállóként valószínűleg megismerkedsz valakivel, míg párban élőként romantikus estét tölthetsz el a partnereddel. Még ahhoz is kedvet kaptok, hogy egy olyan helyen szeretkezzetek, ahol eddig még sosem tettétek.

Nyilas

Az aktuális bolygóenergiák az egészséges táplálkozásra hívják fel a figyelmedet, amiről könnyen lehet, hogy az utóbbi időben megfeledkeztél. Jót tenne neked egy kis diéta, és nemcsak a közérzeteden, hanem a külsődön is meglátnád az előnyeit.

Bak

A Hold a Bikában arra emlékeztet, hogy ne veszítsd el az identitásodat a kapcsolataidban. Egyénként fejlődj tovább, miközben megosztod a tapasztalataidat, az érzéseidet, és kölcsönösen támogatjátok egymást a szertteiddel.

Vízöntő

Nagy szükséged lenne egy kis öngondoskodásra. Éppen ezért ma ne tervezz más programot délutánra, hanem tölts minőségi önmagaddal, és gondoskodj arról, hogy a tested és a lelked feltöltődhessen.

Halak

Itt az ideje óvatosan megközelíteni azokat a kérdéseket, amiket eddig talán nem mertél. Ha valakivel tisztázó beszélgetést szeretnél folytatni, akkor válaszd meg bölcsen szavaidat, és tartsd fenn a nyugodt, békés légkört.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves