Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 24.: A Bika megkapja, amire vágyik, az Oroszlán sosem felejti el ezt a napot

2023. július 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. július 24.: A Bika megkapja, amire vágyik, az Oroszlán sosem felejti el ezt a napot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint váratlan helyzetekben találhatják magukat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma többen is megkérdőjelezhetik a tudásodat, a tehetségedet. Ha emiatt háborúba készülsz menni, ügyelj arra, hogy az intelligenciádat, és a ravaszságodat használd, ne egy szimpla sárdobálásba keveredj bele.

Bika

Mire vágysz, Bika? A mai napon lazán megkaphatod, amit szeretnél, csak kérned kell a megfelelő személyektől vagy az univerzumtól. A csillagok most erőteljesen támogatnak abban, hogy segítsenek valóra váltani a kívánságaidat.

Ikrek

Amíg sikerül a kezedben tartani az irányítást, nincs olyan csata vagy helyzet, amivel ne birkóznál meg. Márpedig a munkahelyeden és a magánéletedben is akadhatnak váratlan szituációk, amiket főleg neked kell majd orvosolnod.

Rák

Nyugodtan kérj ma segítséget. Az információcsere kulcsfontosságú ahhoz, hogy az utolsó néhány puzzle-darabot is a helyére illeszd. Egyedül végezni dolgokat fontos és szükséges, de egy ponton rá kell jönnöd, hogy a következő nagy lépéshez segítség kellhet.

Oroszlán

Ez egy csodás nap számodra, lesz mit ünnepelned! Talán a munkahelyi sikeredet, a születésnapodat, de valami miatt megéri pezsgőt bontanod. Ráadásul az egyik szeretted - talán a párod - egy kedves gesztussal felteszi a pontot az i-re.

Szűz

Az érzelmeid kissé ingadozók lehetnek, Szűz. Lehet, ma nehéz lesz bármire is koncentrálnod, és a környezetedtől sem kapsz megértést. Ezen a napon egyedül önmagadra és a logikus gondolkodásodra számíthatsz, ha sikert szeretnél elérni.

Mérleg

Tekints úgy az életedre, mint egy vitorlásra, aminek a vitorláiba hirtelen belekap a szél. Fogd két kézzel a kormányt! A kozmikus energiák váratlan változásokat hoznak, hogy egy kicsit felpörgessék az életedet, és a megfelelő irányba tereljenek.

Skorpió

Olyan érzésed lehet ma, mintha zsíros kézzel próbálnál megragadni egy csúszós halat. Ebben az esetben ne erőlködj, csak engedd el. Holnap sokkal eredményesebb lehetsz, a mai napon viszont csak feleslegesen pazarolnád az energiádat.

Nyilas

Nincs veszteni való időd, kedves Nyilas. Rengeteg feladat vár ma rád. Ráadásul adódhat néhány azonnali megoldást igénylő probléma. Szerencsére saját magadat is ámulatba ejted a higgadtságoddal, és hatékonyságoddal.

Bak

A szíved ma vad ingadozásokat tapasztalhat. Úgy tűnhet, mintha az érzelmeid egy kisikló vonaton lennének. Ebben az esetben a legjobb, ha kibeszéled magadból őket. Fordulj valakihez, akit szeretsz, és akiben megbízol.

Vízöntő

Hirtelen felpörögnek a dolgok, Vízöntő. Váratlanul egy dráma kellős közepén találhatod magad, és az sem fog rémleni, hogyan jutottatok el odáig. Tégy lépéseket azért, hogy mielőbb megoldódjanak a problémák, különben rosszabbra fordulhatnak a dolgok.

Halak

Ma sokszor lehet olyan érzésed, mintha jojó lennél, és az emberek játszanak az érzéseiddel. Állj ki magadért akkor is, ha ez azt jelenti, hogy összeveszel másokkal. Ha nem szabsz nekik határokat, nem fognak tisztelni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves