Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 16.: A Kos hallja mások gondolatait, a Rák a megérzéseire hallgatva pénzhez jut

2023. február 16.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. február 16.: A Kos hallja mások gondolatait, a Rák a megérzéseire hallgatva pénzhez jut
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint felerősödik a csillagjegyek intuíciója és a romantika iránti igényük. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ha ma döntéseket kell hoznod, érdemes inkább a szívedre hallgatni! Nagyon erősek napközben az intuícióid, és a nap folyamán még az is kiderülhet: szabályosan hallod mások gondolatait. Jóformán úgy olvasol az emberekben, mintha könyvek lennének.

Bika

Eszedbe jut ma a múlt, és azzal együtt, bizonyos emlékek. Azon töprengsz, miért gondolsz hirtelen rájuk, de ez most egyfajta tisztulási folyamat, ami emlékezéssel jár. Ez egy remek nap a lezáráshoz, és az új dolgok kezdéséhez.

Ikrek

Nagyon vágysz a szeretetre, és szingliként akár egy közeli kapcsolatra. Ahelyett, hogy arra vársz, majd valaki felhív vagy rád ír, inkább te hívd el a kiszemeltedet! Párban élőként pedig nincs más dolgod, mint szervezni valamilyen romantikus programot a szerelmeddel!

Rák

A megérzéseidnek köszönhetően sikert érhetsz el a pénzügyekben, kedves Rák. Meglehet, késztetést érzel arra, hogy kipróbálj, megtegyél valamit, és ez anyagi hasznot hoz neked.

Oroszlán

A mai nap sok szempontból egy új kezdetet jelent. Egy régi barát újra megjelenhet az életedben, és olyan emlékeket idézhet fel, amik egyszerre kellemesek és nyugtalanítóak. De még új barátokra is szert tehetsz, ha részt veszel egy eseményen.

Szűz

Valakinek a környezetedben gondja lehet egy tekintélyes személlyel. Valószínűleg most különösen erősnek fogod érezni magad, ezért kísértést érezhetsz arra, hogy a ringbe szállj az illetőért. De jobb, ha ma inkább nem avatkozol mások dolgába!

Mérleg

Ma sok időt töltesz olvasással vagy valamilyen kutatással vagy elfoglalva, Mérleg. Ezen a napon fokozottan kíváncsi vagy. Még azt is fontolóra veheted, hogy beiratkozol egy képzésre vagy tanfolyamra, mivel egy ideje új érdeklődési körökre leltél.

Skorpió

Az intuíciód ma olyan erős lehet: hallod az emberek gondolatait.  Sőt, a hírek olvasása közben erőteljes megérzéseid támadhatnak a jövőt illetően. Fontolóra veszed, hogy komolyabban is fejleszd a spirituális képességeidet.

Nyilas

Ma különösen romantikus hangulatban vagy, Nyilas. Párban élőként nem kérdés, hogy gyertyafényes, meghitt estét teremtesz kettőtöknek. A szingliknek pedig megjöhet a bátorságuk ahhoz, hogy randira hívják a kiszemeltjüket.

Bak

Ha mostanában nem voltál jó passzban, Bak, ma a belső erőd felpezsdülése segíthet újra erősnek és egészségesnek érezni magad. Talán ezért is döntesz úgy, hogy befejezed az összes befejezetlen feladatodat.

Vízöntő

Erőteljes vágy ébred ma benned, ezért szeretnél összehozni egy romantikus, de fülledt estét a partnereddel. Tedd ezt, és a vártnál sokkal jobban fog elsülni! Ezenfelül a kreativitás iránti igény is eluralkodhat rajtad, miután hirtelen megszállt az ihlet.

Halak

Egy romantikus este ma a pároddal közelebb vihet titeket egymáshoz, Halak. Viszont nagyon hevesek lesznek napközben az érzelmeid, ezért ajánlott az intuíciódat használni, ha valamivel kapcsolatban döntést kellene hoznod. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves