Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 6.: A Bika szíve elolvad a párja gesztusától, a Mérleg találkozik a Nagy Ő-vel

2023. december 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. december 6.: A Bika szíve elolvad a párja gesztusától, a Mérleg találkozik a Nagy Ő-vel
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a bolygóenergiák lassú, de pozitív változásokat hoznak. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Az intuíciód élesebb lesz, mint valaha. Eljött az idő, hogy kövesd, amit a belső hangod mond, mert  sikerhez vezethet, méghozzá nem várt utakon. Ma nagyon megéri bízni magadban, kedves Kos!

Bika

Igazán kellemes nap vár rád, amit főleg a kedvesednek köszönhetsz. Megkaphatod tőle azt, amire régóta vágytál, és talán már le is mondtál róla, vagy más egyéb szívhez szóló gesztust is tehet feléd.

Ikrek

Ma képes leszel visszanyerni a nyugalmat és békét, amire szükséged van a mindennapokban. Ez a belső béke lehetővé teszi, hogy tisztábban lásd a helyzeteket, és megoldást találj a felmerülő problémákra.

Rák

Rák, az elmúlt napokban hajlamos voltál elkerülni a valóságot. A dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, ám nem tesz jót, ha rózsaszín szemüvegen keresztül nézed az életed. Ideje kinyitni a szemedet, és ráébredni arra: vannak megoldások a problémáidra.

Oroszlán

Ez egy jó nap ahhoz, hogy jelentősen javítsd a kapcsolatodat a partnereddel. Legyen ma részetek valamilyen úgy élményben, ami megerősítheti a köteléket köztetek, és megnyugtatja a szerelmedet is, hogy még mindig szereted.

Szűz

Alig várod, hogy előrelépést és pozitív változásokat tapasztalj az életedben, ami normális. Bár igaz, hogy az elmúlt néhány napban már így is jelentős fejlődést tapasztaltál, de a nonkonformista szellemed többet akar.

Mérleg

Meglehet, újra hinni kezdesz a Mikulásban, Mérleg, mivel ma találkozhatsz a Nagy Ő-vel. Érdemes nyitva tartani a szemedet, és részt venni valamilyen izgalmas adventi programon, hogy esélyt adhass annak, hogy rád találjon a szerelem.

Skorpió

A főnököddel lehet ma egy fontos beszélgetésed, aki nagyon számít a munkádra. Ugyanakkor emiatt feszültséged támadhat a partnereddel, aki valószínűleg szeretne több időt tölteni veled. A kérdés az, megtalálod-e a köztes megoldást. 

Nyilas

A mai nap egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy újrakezd életed számos olyan területét, amivel eddig nem voltál elégedett. A csillagok azt tanácsolják, hogy indítsd újra a rendszert, és hagyd magad mögött azokat a régi dolgokat, amik nem engedtek előrelépni.

Bak

Ma a szervező és alkalmazkodó képességedet széles körben elismerik és értékelik a kollégáid és a barátaid. El se hinnéd, mennyire csodálnak téged, Bak, és meg akarnak lepni egy váratlan, de kellemes gesztussal, esetleg programmal.

Vízöntő

Nyugis napnak indul a mai, de aztán ez megváltozik. Ennek oka néhány olyan körülmény, amik miatt segítened kell valakinek a környezetedben. Ez igazán szép dolog, de azért ne hanyagold el teljesen az igényeidet, Vízöntő!

Halak

Halak, ma lehetőséged lesz olyan tevékenységeket végezni, amiket tényleg szeretsz. Általában nem jut időd semmire a mindennapokban, ezért nagyon hálás vagy, ha van egy ilyen lehetőség, amikor azt csinálhatod, amit szívből szeretsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves