Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 21.: Az Oroszlán csodálatos ajándékot kap, a Halakat hatalmas szerencse éri

2023. december 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. december 21.: Az Oroszlán csodálatos ajándékot kap, a Halakat hatalmas szerencse éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma tüzes energiák lepik el a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma az a kulcs, hogy gyakorlatias legyél. Próbálj meg összpontosítani. Sokat segítene, ha összefognál másokkal, mert úgy könnyebben és gyorsabban végezhetnél a feladatokkal. Ne félj megosztani a munkát!

Bika

Nem jellemző rád, de úgy érzed: dúl benned az elfojtott agresszió, Bika. Amíg kordában tudod tartani ezt a tendenciát, rendben lesznek a dolgok. A lényeg, hogy kerüld el a veszekedést. Ha kísértésbe esel, inkább menekülj el gyorsan.

Ikrek

Egy kissé agresszív hangulatban lehetsz ma, és a legszívesebben mindenkit jó messzire elkerülnél. Mivel erre nincs lehetőséged Ikrek, igyekezz érthetően fogalmazni és elkerülni a félreértéseket, amik miatt összeveszhettek.

Rák

Hozd ki a legtöbbet ebből a napból, mert ilyen energia nem adódik gyakran. Most képes vagy a felfokozott érzelmi állapotodat arra használni, hogy hegyeket mozgass, és lazán elvégezd a feladataidat, valamint megvalósítsd a nagy céljaidat.

Oroszlán

Bár egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ez lesz életed napja Oroszlán, és rendesen küzdesz azzal, hogy visszafogd az indulataidat, de egy váratlan, csodás ajándék egy kollégától vagy baráttól átírja az egész napodat.

Szűz

Bár nem szívesen jössz le a felhők közül, nincs más választásod. Most érdemes igazán foglalkozni azokkal a gyakorlati kérdésekkel, amiket általában elkerülsz, mert hatékonyan orvosolhatod őket.

Mérleg

A mai trükk az, hogy földön kell maradni és koncentrálni. Tervezz és szervezz, és sok mindent el fogsz tudni végezni. Nagyon fontos: ne viselkedj elhamarkodottan, ha valaki keresztbe tesz neked.

Skorpió

Óriási energiák dolgoznak ma benned, és segítenek minden körülmény között kitartani. Megvan az erőd ahhoz, hogy szembeszállj azokkal, akik el akarnak nyomni, vagy megpróbálnak bármilyen módon is ártani neked.

Nyilas

Fontos lenne meghallgatnod mások véleményét. Ne szakítsd őket félbe, amikor beszélnek. A valóság ma az eddigi fejlődésedet, eredményeidet tükrözi vissza, akár kedvező, akár nem. Szükséged van erre ahhoz, hogy átgondolhasd a jövődet.

Bak

Olyan energiát tapasztalhat kedves Bak, ami arra késztet, hogy életet adj az érzelmeidnek alkotás formájában. Talán nem tartod magadat művészléleknek, de ma csodás dolgok kerülhetnek ki a kezeid közül.

Vízöntő

A mai napon még megéri keményebben odatenni magadat és hajtani. Tegyél meg minden tőled telhetőt, mert így biztosan sikerül mindennel végezned időben, és szép eredményeket érhetsz el.

Halak 

Talán már kerülget az idegösszeomlás és alig várod a karácsonyi ünnepeket, hogy ne kelljen dolgoznod. A jó hír az: bármilyen nehéz is legyen a napod, hatalmas szerencse érhet, ami egy csapásra megváltoztatja az addig borús kedvedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves