Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 7.: A Mérleggel megtörténik az, amitől mindig is félt, a Nyilasnak karmikus találkozásban lesz része

2023. április 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. április 7.: A Mérleggel megtörténik az, amitől mindig is félt, a Nyilasnak karmikus találkozásban lesz része
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint egyesek jól mulatnak, míg mások veszekedni fognak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Tökéletes ez a nap ahhoz, Kos, hogy meglátogasd a rég nem látott barátokat és rokonokat. Hidd el, nagyobb szükséged van rájuk, mint gondolnád, és ez fordítva is igaz. Sok új dolgot tudhatsz meg ma tőlük!

Bika

Eléggé kimerültél az utóbbi időben, nem igaz, Bika? Épp itt az ideje annak, hogy lazíts egy kicsit, és szórakozz. Társasozz a szeretteiddel vagy nézzetek meg egy jó filmet, a lényeg: ma érezd jól magad!

Ikrek

A mai napon lehetőséged lesz átgondolni azt, hogy azért nem kapod meg, amire vágysz, mert nem megfelelő eszközökkel próbálod megszerezni, vagy igazából nincs is szükséged rá. Meglepő felfedezéseket tehetsz a nap folyamán!

Rák

Összetűzésbe kerülhetsz a szeretteiddel, kedves Rák. Úgy érzed, kioktatnak, bírálnak, és irányítani próbálnak. Érthető, hogy ez frusztrál, de próbáld meg nem dühből megvédeni magad. Sokkal többet elérhetsz, ha higgadtan cselekszel!

Oroszlán

Egy kellemes családi összejövetelen elszabadulhatnak az indulatok. Olyan téma kerül elő, amire mintha mindenki érzékeny lenne, és ha nem fékezitek magatokat, akkor könnyen fagyossá válhat a nap hátralevő része.

Szűz

Nagyon békés nap vár rád, Szűz. A lelkedben béke uralkodik, úgy érzed, ma semmi és senki sem, zaklathat fel. Élvezed, hogy végre pihenhetsz, és van időd olyan dolgokra, amikre rég nem jutott.

Mérleg

Mindig is tartottál attól, hogy épp az ünnepi időszakban adja be valami a kulcsot. Ez jó eséllyel ma meg is történik. A jó hír az: sikerülhet találni valaki a környezetedben, aki legalább ideiglenesen orvosolhatja a problémát.

Skorpió

Egy baráti vagy családi összejövetel ráébreszthet arra: sok olyan ember van az életedben, akik negatív hatással vannak rád. Rendben van, vedd fontolóra, hogy néhányukkal megszakítod a kapcsolatot vagy minimalizálod, de ezt nem egy nap alatt kellene végre is hajtanod.

Nyilas

Egy izgalmas program keretei között találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban elfog az érzés: olyan, mintha ezer éve ismernéd. Bizony, megismerkedhetsz egy lelki társaddal, és ez csodás érzés lesz.

Bak

Ma előfordulhat, hogy nemet kell mondanod valakinek, aki többet kér tőled, mint amennyit megadhatsz neki. A mai nap bűntudatot hagyhat benned, amiért nem segítettél, de most azt kell tenned, ami a legjobb neked.

Vízöntő

A csillagok arra buzdítanak, hogy fedezd fel a birtokodban lévő spirituális energiát. Ha eddig még nem, ma végre rájöhetsz, mitől vagy igazán az, aki, és végre megtalálod a helyedet a hozzád hasonlóan gondolkodó emberek világában.

Halak

Hihetetlen élményben lesz ma részed: valaki szerelmet vall neked! Igaz, talán nem tudod viszonozni az érzéseit, de ettől még rendkívül hízelgőnek fogod érezni, és feldobja a napodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves