Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 7.: A Rák megcsalást sejt, a Szűz olyat tesz, amihez nem volt korábban bátorsága

2022. szeptember 07.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp ezotéria zodiákus szerda
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 7.: A Rák megcsalást sejt, a Szűz olyat tesz, amihez nem volt korábban bátorsága
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint visszaköszön a múlt csillagjegyek életébe és megnehezítheti az életüket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A régi ismerősök új ajtókat nyithatnak meg előtted, és felemelhetnek téged, Kos. Használd ki bátran ezeket a lehetőségeket, hogy megvalósítsd az álmaidat. Viszont a szerelmi életed harmóniáját elronthatja a bizonytalanságod és indokolatlan féltékenységed. Változtass a hozzáállásodon, és próbálj meg jobban bízni a partneredben!

BIKA   

Időszerű lenne Bika, hogy elengedd az ahhoz való ragaszkodásodat, hogy minden rózsás az életedben, és nézz szembe a valósággal! Ismerd fel a problémáidat, és szabadulj meg tőlük végleg. Így végre új fejezet veheti kezdetét az életedben. Megértek a feltételek ahhoz, hogy még ma kedvező változásokat hajts végre az életedben!

IKREK

Olyan hirtelen és váratlan fejlemények történnek, amelyek elbizonytalanítanak és megzavarnak. Ne hagyd, hogy az önbizalomhiány úrrá legyen rajtad, és mindenekelőtt ne ess pánikba! Őrizd meg higgadtságodat, és igyekezz minél reálisabban látni a helyzetedet, így hamarabb visszatér az önbizalmad!

RÁK

Ma nagyon  népszerű vagy, sokan keresnek a tanácsodért vagy pusztán a társaságodért. Kisebb bosszúságokkal találhatod szembe magad, de most lazán megküzdesz minden nehézséggel. Viszont rossz érzésed van a hideg, távolságtartó párodat illetően. Mielőtt  megcsalással vádolnád vagy azzal, hogy már nem szeret, beszélj vele higgadtan!

OROSZLÁN

Zűrzavar vesz körül Oroszlán, de ne hagyd, hogy a szükségesnél jobban érintsen, mert így elveszíted az irányítást, ami ma komoly gondokat idézhet elő. De van még valami, amire figyelned kellene: ne hajtsd túl magad, már csak azért se, mert a kedvesed romantikus programmal készül, és hullafáradtan aligha fogod tudni élvezni!

SZŰZ

Tele vagy energiával és lelkesedéssel Szűz, amelyre szükséged van néhány fontos változtatáshoz az életedben, amelyekhez korábban nem volt bátorságod. Biztos vagy magadban és abban, amit akarsz, és ez nyerő kombinációt eredményez! Önmagadat is megleped azzal, milyen vállalkozószellemű vagy ma.

MÉRLEG

Ez egy rendkívül pozitív és reményteli nap! Sok kellemes meglepetés érhet. Emellett újszerű megoldásokat találhatsz a problémáidra, amelyek egy ideje megnehezítették az életedet. Légy ma éber, mert tálcán kínálja a sorsa jobbnál jobb lehetőségeket.

SKORPIÓ

A váratlan fejlemények ma letéríthetnek az utadról, és felzaklatnak. Próbálj meg felkészülni, amennyire csak lehetséges, és ne ess pánikba, mert akkor biztos leblokkolsz és elakadsz. Tarts ki elhatározásaid mellett vagy kérj segítséget, de ne hagyd kárba veszni azt, amit eddig felépítettél.

NYILAS

Túl sok ajtót hagytál nyitva a múlt előtt, és ezek most megkeserítik a napjaidat, nem engednek előrelépni és megvalósítani az álmaidat. Ezeket az ügyeket egyszer s mindenkorra le kell zárni, csak így érheted el, hogy akadály nélkül haladj a jövő felé. Ne habozz szeretteid segítségét és tanácsát kérni, ha nehéz helyzetben vagy!

BAK

Vannak bizonyos helyzetek az életedben, amelyek távolról sem kielégítőek. Tehát ne csak ülj karba tett kézzel, és várd, hogy a dolgok maguktól megváltoznak! Íme, itt az első feladatod: zárd le a múltat, amely még mindig megnehezíti a napjaidat, mert amíg nem teszed, visszatart téged a fejlődéstől.

VÍZÖNTŐ

A múlt megoldatlan ügyei és nehézségei ma újra felszínre kerülnek, és azonnali figyelmet követelnek. Ezeket a problémákat most, egyszer s mindenkorra határozottan meg kell oldanod. Addig ne kezdj bele semmi újba, amíg nem zártad le a múltat, mert meg fog akadályozni céljaid elérésében.

HALAK

Ma nagyon kreatívnak érzed magad, energiád és vitalitásod a tetőfokára hágott. Ez az, amire szükséged van ahhoz, hogy életednek egy igazán építő szakaszába lépj, amikor megszabadulhatsz minden negatívumtól, ami visszatartott, és elindulhatsz álmaid megvalósítása felé.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves