Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 6.: A Bika életébe beköszönt a bőség időszaka, az Oroszlán olyat tapasztal, amire eddig nem volt példa

2022. szeptember 06.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 6.: A Bika életébe beköszönt a bőség időszaka, az Oroszlán olyat tapasztal, amire eddig nem volt példa
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint váratlan és kellemes élményekkel számolhatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Légy nyitott ma minden lehetőségre, Kos. Találkozni fogsz valakivel, aki értékes információkat oszt meg veled. Talán elsőre fel sem fogod, hogy mennyire fontosak ezek az infók, de drámai hatással lehetnek az életedre. Ez lesz a heted legérdekesebb napja!

BIKA   

Bejönnek a számításaid és hirtelen nyakadba szakadhat a bőség. Ez a nagy változások napja, mert egy csapásra megoldódhatnak az anyagi problémáid. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy az ország másik részébe költözöl, vagy úgy döntesz, szakmát váltasz. Ma bármi megtörténhet veled!

IKREK

Valószínűleg tisztában vagy az írói képességeiddel, Ikrek, de lehet: nem ismered fel tehetséged mértékét. Érdemes lenne több időt szentelni a mesterségnek. Szánj egy kis időt rá és írd le, ami kikívánkozik belőled. Miért nem próbálod ki, ha csak egy hétig is, hogy lásd, mi rejlik benned?

RÁK

Egy barátság könnyen romantikus kapcsolattá változhat, Rák. Nagyon meglepődsz rajta, de mielőtt belevetnéd magadat, gondold át, milyen következményekkel járhat. Bár nem térnek vissza hirtelen a baráti érzéseid, mégis megóvhatod a barátságotokat, ha akarod. Csak egy dobásod van eldönteni, mit szeretnél.

OROSZLÁN

A tapintat nem feltétlenül az erősséged. Senki sem szokott azzal vádolni, hogy túlságosan érzékeny vagy, de ez ma hirtelen megváltozhat. Ez az „új és továbbfejlesztett” éned könnyen ráhangolódik mások gondolataira és érzéseire, és meg fogsz lepődni azon a sok kellemes pozitív visszacsatoláson, amit kapni fogsz.

SZŰZ

A pozitív változások ritkán történnek erőfeszítés nélkül. Tartsd ezt szem előtt, mivel az átalakulás gyorsan megtörténik. Úgy érezheted magad, mintha egy örvény közepén lennél, ami egyre mélyebbre húz téged, és nem vagy biztos abban, hol fogsz kikötni. Csak bízz a jó sorsodban, és hogy minden erőfeszítésed megtérül!

MÉRLEG

Természetes vezetői képességekkel rendelkezel, és a mai nap ideális lenne ezt megmutatni. Korábban talán haboztál előrelépni és megvalósítani az elképzeléseidet. Azonban a közelmúlt sikerei megadták a szükséges önbizalmat a céljaid eléréséhez, és elismerésben részesülsz ma.

SKORPIÓ

Ma úgy érzed, a világ tetején állsz, és bármit megtehetsz, Skorpió. Kedvező lenne ez a nap egy új projekt vagy kreatív tevékenység megkezdésére. Minden ilyen kezdeményezést siker koronázna. Csak vigyázz, nehogy a saját utadba állj, mert néha te vagy önmagad legnagyobb ellensége.

NYILAS

Bár valószínűleg nem ma szállsz repülőre, Nyilas, valamikor a jövőben mégis szívesen megtennéd. Visszatért a vándorlási vágyad, és valami egzotikus helyre vágysz. Ez a kalandvágy, egy kissé lelassít, mivel sok időt töltesz álmodozással, kedvező utazási lehetőségek keresésével, és így lemaradhatsz a napi eseményekről.

BAK

Ma felfrissülve és megújulva ébredsz, Bak. Úgy érzed, akármit elérhetsz, és ez így is van. Bármi, amit a fejedbe veszel, és teszel érte, azt könnyen megszerezheted. De azért ügyelj arra, hogy szerény maradj! Csak mert legyőzhetetlennek és sikeresnek érzed magad, nem kell mindjárt mások orra alá dörgölni.

VÍZÖNTŐ

Az emberek gyakran szégyenlősnek és visszafogottnak látnak, de persze tudod, hogy valójában nagyon barátságos és nyitott tudsz lenni. Ma szokatlanul könnyűnek találod a barátkozást, és kifejezetten társaságkedvelő hangulatban vagy, ami csodákat tehet veled.

HALAK

Ma sikerül elintézned azokat a dolgokat, amelyek korábban bosszúságot okoztak. Emellett új emberek érkeznek az életedbe. Sőt, lehetséges, hogy megpróbálnak randira hívni! Ezen a napon csupa váratlan élményben lesz részed, és a környezeted lépten-nyomon meglep!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves