Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 27.: A Kos hírt kap egy beteg rokonáról, a párban élő Halak beleszeret valaki másba

2022. szeptember 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 27.: A Kos hírt kap egy beteg rokonáról, a párban élő Halak beleszeret valaki másba
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csillagjegyek szerelmi életén lesz a hangsúly a keddi horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valaki, aki beteg és esetleg műtéten esett át, ma felhívhat, Kos. Akár többen is becsatlakozhattok egy videós beszélgetésbe, akik érintettek. Mindegyikük érdekes és hasznos információval szolgál majd, ami valahol megnyugvást ad neked.

Bika

Ma egy kissé féltékeny lehet a partnered, mert azt látja: sokan érdeklődnek irántad. Neked is feltűnik, hogy mágnesként vonzod az ellenkező nemet. Amennyiben nincs társad, akkor viszont kiélvezheted a plusz figyelmet, ami legalább kicsit megdobja az önbizalmadat!

Ikrek

Lehet, ma ápolónőt kell játszanod, Ikrek. A szerelmed rosszul érzi magát, és sok energiát fordíthatsz arra, hogy jobb legyen a közérzete. Talán pszichés tényezők állnak az állapota hátterében. Meglehet, féltékeny a családodra és barátaidra fordított figyelemre.

Rák

Általában a külvilágra koncentrálsz, Rák, de a mai bolygóállások által generált energia arra késztet, hogy magadba nézz. Felidézheted a régi családi összejövetelek örömeit és fájdalmait, és elgondolkodhatsz azon, hogyan hatnak ezek most az életedre. Ez egy pozitív, gyógyító folyamat, ezért ne küzdj ellene!

Oroszlán

Olyanokkal léphetsz ma kapcsolatba, akik érdeklődnek a spiritualitás egy ágazata iránt. Egy olyan csoportba léphetsz be, ahol azt érezheted: otthonra leltél. Csodás érzések járnak át, és szeretnéd jobban beépíteni az újonnan megismert spirituális gyakorlatot.

Szűz

Egy izgalmas előadás vagy összejövetel új információkat hozhat ma számodra, Szűz. Ráadásul érdekes emberekkel ismerkedhetsz, akikkel órákon át képes vagy beszélgetni a témáról, ami összehozott titeket. Az is lehet, hogy új barátokra lelsz a személyükben.

Mérleg

Könnyen megeshet Mérleg, hogy hamarosan munkaügyben vagy a tanulmányaid miatt, de el fogsz utazni. Ez hatalmas erőt és motivációt ad neked, így mindenkit ámulatba ejthetsz azzal, milyen szorgalmas és kreatív vagy a munkahelyeden.

Skorpió

Az ösztön és az elszántság nem szokványos pénzkereseti lehetőségek felé terel. Esély kínálkozik arra, helyreállítani a megcsappant banki egyenlegedet. Olyan jól alakulhat a helyzeted, hogy a lakásvásárlás vagy más befektetés is felmerül, aminek köszönhetően tovább nőhetnek a bevételeid.

Nyilas

Ma szenvedélyes vonzalmat érezhetsz egy különösen intelligens ember iránt, kedves Nyilas. Az illetővel folytatott beszélgetések olyan mély kérdéseket érinthetnek, mint az emberi psziché vagy az univerzum természete. Ha többre vágysz tőle, mint egy beszélgetőpartnerre, finoman add a tudtára!

Bak

Csendes nap lehet ez neked és a szerelmednek, Bak. Felidézitek a múltat, és szó esik a jövővel kapcsolatos célokról is. Ha van családod, ma olyan dolgokat csinálhattok együtt, ami mindenki örömére szolgál.

Vízöntő

Vegyes érzelmeket válthat ki belőled az a személy, akiről egy ideje nem hallottál, és ma hirtelen előkerül. Egyrészt valószínűleg örülsz, hogy újra felvette veled a kapcsolatot. Másrészt felkavar az ok, amiért visszatért az életedbe. Oszd meg vele őszintén az érzéseidet!

Halak

Ma találkozhatsz valakivel  Halak, aki azonnali, erőteljes vágyakat ébreszt benned. A legszebb az, hogy eleve is így közelednek feléjük, és az illető elsöprő szenvedéllyel közelíthet. Ez akkor okozhat komoly kellemetlenséget, ha párban élő vagy, mert totálisan belezúghatsz az illetőbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves