Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 21.: A Mérleg ne utasítsa el a kapott lehetőséget, bármennyire is felháborítónak tűnik, a Skorpiót megjutalmazzák a munkahelyén

2022. szeptember 21.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 21.: A Mérleg ne utasítsa el a kapott lehetőséget, bármennyire is felháborítónak tűnik, a Skorpiót megjutalmazzák a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint a csillagjegyek életminősége vagy kapcsolata ma egy következő szintre léphet. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai egy fantasztikus nap, Kos, úgyhogy hozd ki belőle a legtöbbet! Ha érzelmileg és mentálisan felkészültél egy új, izgalmas életútra, akkor meg fog jelenni előtted a lehetőség. Ma tényleg lépten-nyomon a kezedre játszik a sors, meglepően könnyű és sikered napod lesz!

Bika

Ma próbára tesznek a csillagok, kedves Bika, ezért készülj fel a váratlanra! Életed nagy része megkérdőjeleződik a mai napon, és kénytelen leszel szembenézni az igazsággal. Elkerülhetetlenek a jelentős változások, és hogy elengedd mindazt, ami már nem működik.

Ikrek

Rengeteg energiád van ma. Sőt, megvan a kitartásod ahhoz, hogy jelentős változtatásokat hajts végre, és lehetőséged van megszabadulni minden olyan korlátozástól, amely visszatart. Fogadd el életed új, friss aspektusait, és ne gondolkodj rajtuk!

Rák

Ideje egy merész lépést tenni előre, Rák. Bízz önmagadban és azokban a gondos tervezésekben, amelyeket az elmúlt hónapokban tettél. Vedd észre, hogy ennek a kemény munkának a nagy része kifizetődik, de csak akkor, ha hajlandó vagy megtenni a következő lépést!

Oroszlán

Mostanában úgy érzed, hogy az életed nem tart sehova? Ami ma történik, az mindent megváltoztathat! Egy csoportos rendezvényen kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel, akik új intellektuális, karrier- vagy  spirituális ajtókat nyitnak meg előtted.

Szűz

Új emberekkel barátkozol össze, akik által érdekes területeket ismerhetsz meg. Kommunikációs képességeid minden idők csúcsán vannak, így nem csak, hogy mindenkivel szívesen beszélgetsz, de ők is szívesen társalognak veled. Az érdekes ötletek és a hasznos információk egész éjjel foglalkoztathatják az elmédet.

Mérleg

Rád talál az ihlet, Mérleg. Ez lehet egy  spirituális áttörés, művészi inspiráció, vagy talán mindkettő. Szinte biztos, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni és eltöprengeni rajta. Ezenfelül, ma ne utasíts el semmilyen lehetőséget, bármennyire is felháborítónak tűnik elsőre, hanem vedd fontolóra!

Skorpió

A meglepő forrásokból gyűjtött információk hirtelen, szerencsés áttörésekhez vezethetnek a karrieredben. Mi több, teljesen új területeket fedezhetsz fel. De az is lehet, hogy erőfeszítéseidet végre észreveszik a munkahelyeden, és előléptetéssel vagy fizetésemeléssel jutalmaznak.

Nyilas

Annyira jól sikerül a mai randid - akár a partnereddel -, hogy megerősödik a köztetek lévő kötelék, és felmerül köztetek az esküvő. Viszont ma szeretnél segíteni egy barátodnak, de minél jobban próbálod neki megmondani, mit tegyen a gondjai megoldásáért, ő annál inkább az ellenkezőjét teszi.

Bak

Mostanában kevésnek érezted magad, Bak? Ha igen, ma hirtelen visszanyered az önbizalmadat. Tele leszel tervekkel, tettvággyal, és igyekszel minél hamarabb megvalósítani az ötleteidet.  Mindez nagyon jó, de ne kapkodj el semmit! Nem árt, ha megfontoltan cselekszel!

Vízöntő

A szerelem és a  romantika nem csak az életed része, Vízöntő, hanem az egész életed. Ha egyedülálló vagy, egy izgalmas potenciális partnerrel találkozhatsz ma. Amennyiben párban élő vagy,  a mai események olyan erős köteléket hozhatnak létre közted és kedvesed között, hogy azt érezheted: örökké együtt lesztek.

Halak

Úgy néz ki az otthonod, mint egy átment volna rajta egy hurrikán? A rendrakás során ne lepődj meg, ha olyan tárgyakat fedezel fel, amelyekről azt hitted, örökre elvesztek. Amint elkészülsz vele: sokkal jobban fogod érezni magad, mert felért egy belső nagytakarítással is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves