Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 20.: A Bikára ma sokan fognak irigykedni, a Szűznek utazási lehetőséget ajánlanak

2022. szeptember 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 20.: A Bikára ma sokan fognak irigykedni, a Szűznek utazási lehetőséget ajánlanak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint kellemes élmények várnak a csillagjegyekre a nap folyamán.  Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valaki, akivel korábban sosem találkoztál, és akit rendkívül vonzónak találsz, egészen megszédíthet. Ne aggódj, valószínűleg viszonozza az érzéseidet! Ha egyedülálló vagy, érdemes lehet közelebbről is megismerkedni vele. Párban élőként pedig egy jó baráttal leszel gazdagabb.

Bika

A karrier és a pénzügyek továbbra is jól alakulnak számodra, Bika, és valószínűleg a szerelmi életed is! Mi több, még a felettesed is elismerésben részesíthet ma. Mások látványosan irigyek lesznek rád, bánj velük óvatosan! Viszont, te valószínűleg azt érzed, hogy valami még mindig hiányzik az életedből.

Ikrek

A romantika és a kreativitás a mai napod hajtóereje, Ikrek. Azt tapasztalhatod, hogy egy különleges személy iránti érzelmek sok inspirációt adnak a kreatív projektekhez. Jó, ha tudod: a mostani kisugárzásod sokkal vonzóbbá tesz téged a szerelmed szemében.

Rák

Hajlamos vagy földhöz ragadt és túlzottan gyakorlatias lenni, de most megengeded magadnak a képzeletben történő szárnyalást. A romantikus vagy a fantasy  regények most különösen vonzóak lehetnek. A  párban élők készüljenek: a kedvesük valami különlegeset szeretne csinálni ma velük.

Oroszlán

Egy bizonyos információt keresel? Egy barátod, esetleg egy másik Oroszlán rendelkezik ezzel az infóval. Ne félj minden barátodat és ismerősödet megkérdezni. Nagyon meg fogsz lepődni azon, végül ki adja neked a választ!

Szűz

Legnagyobb meglepetésedre ma utazási lehetőséget kínálhatnak neked, Szűz. Lehetőséged adódik munkahelyet váltani, de az is lehet, hogy csak egy baráti kiruccanásról van szó. A karrieredben mindenképpen változás várható, legyen az új állás, fizetésemelés vagy előléptetés.

Mérleg

Voltak nehézségeid a karrierrel vagy a pénzzel kapcsolatban, Mérleg? Ha igen, akkor ma egy távol élő baráttól kaphatsz segítséget. Lehet, ez a személy nem tesz sokat, csak olyat tanácsol, ami megoldhatja a gondjaidat. Amit az illető mond, értékes segítség lehet a jövőben.

Skorpió

Ma egy felvillanó ihlet megoldhatja a karriered útjában álló akadályt, Skorpió. Ez a megoldás olyan hasznosnak bizonyulhat, hogy a jövőben is fogod tudni alkalmazni, más körülmények között is. Nagyon jól érzed magad amiatt, mert megoldódott a baj, és szívesen megünnepelnéd. Hajrá, tedd azt!

Nyilas

Ma szerződéssel, üzlettel kapcsolatban tárgyalsz? Sikerült megegyezned az illetővel, és olyan megállapodást köttök, amellyel mindketten elégedettek lehettek. Ez a pozitív végkimenetel, jó hatással lesz a kapcsolatodra is, és okot ad az ünnepre!

Bak

A szakmai nehézségeket ma külső segítséggel fogod tudni megoldani, kedves Bak. Bármi is legyen is a nehézség, nem lesz tartós, de ami igazán jó még benne, hogy olyan személy siet a segítségedre, akire a legkevésbé számítanál.

Vízöntő

Az idealista romantikus elképzeléseid, intenzív érzéki szenvedéllyel párosulnak, és erőteljes vágyat keltsenek benned, Vízöntő. Érdemes lenne a ma estédet a szerelmeddel tölteni, mert igazán forró és fantáziadús élményekben lenne részetek!

Halak

Ma elég elfoglalt lehetsz, mert a távolról jött vagy rég nem látott barátok régóta esedékes találkozóra hívnak, Halak. Nyugodtan mesélj nekik magadról, és merd kiönteni nekik a szívedet! Azonkívül, hogy izgalmas híreket hallhatsz, jó tanácsokat is kaphatsz!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves