Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 19.: A Nyilasra izgalmas kísérletezések várnak az ágyban, a Bak örömében majd kiugrik a bőréből

2022. szeptember 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 19.: A Nyilasra izgalmas kísérletezések várnak az ágyban, a Bak örömében majd kiugrik a bőréből
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint a csillagjegyek ma megalapozhatják a szebb jövőjüket.  Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A mai napon nagyon dinamikus leszel Kos, és annyi mindent fogsz csinálni, hogy te is meglepődsz! Biztos vagy magadban és a tetteidben, és ezért nem is szabad hagynod, hogy befolyásoljanak téged. A végén látni fogod: mindenben jól döntöttél!

BIKA   

Ma jól mennek a dolgaid, különösen a pénzügyekben mosolyog rád a szerencse. Ez örömet és elégedettséget okoz. De ne aggódj, a szerelmi életedben is a harmónia uralkodik. Most tényleg nem kell mást tenned, mint hátradőlni és élvezni ezt a kedvező időszakot.

IKREK

Ideális nap a mai ahhoz, ha fontos kérdésekről szeretnél beszélni a szerelmeddel, vagy éppen valaki olyannal, akivel gondjaid vannak. Nem fogsz komolyabb problémákkal szembesülni, ezért mindenképpen ragadd meg a lehetőséget!

RÁK

Fontos, hogy megfelelően gazdálkodj ma kedves Rák az időddel, és elvégezd a feladatait, méghozzá pánik nélkül. Próbálj meg diplomatikusabb és nyitottabb lenni a kollégáiddal, mert a segítségükkel könnyebben találsz megoldást a felmerülő problémákra. Nem kell mindent egyedül megoldanod!

OROSZLÁN

Aggódsz a munkahelyi státuszod miatt, vagy egy-két kollégád viselkedése ébreszt benned aggodalmat, Oroszlán. Próbálj nyugodt maradni, és hagyatkozz a hűvös logikára! Ha most az érzelmeidre hallgatsz, meggondolatlan lépésekre szánhatod el magad.

SZŰZ

Tele vagy ma energiával és lelkesedéssel, és ez megadja neked azt a löketet, amelyre szükséged van az életminőséged javításához. Talán a legjobb pedig az, hogy a szerelmi életedben is pozitív fejlemények várhatók, és a kedvesed kész egy újabb szintre emelni a kapcsolatotokat.

MÉRLEG

Kétségeid vannak azzal kapcsolatban, jó helyen vagy-e. Talán a kollégáid viselkedését, vagy a munkakörülményekből van eleged. Mielőtt bármit is tennél, gondold át, milyen lehetőségeid vannak! Az is lehet, hogy csak beszélni kellene a gondjaidról és megoldódnának.

SKORPIÓ

Jól tennéd, ha ma szakítanál egy kis időt az önvizsgálatra. Szánj egy percet arra, hogy szívvel-szívvel foglalkozz magaddal! Ez segít pontosan megérteni, merre tartasz, és mit kell tenned, hogy elérd a célodat. A szinglik pedig vegyék észre: valaki szeretné őket jobban megismerni.

NYILAS

Ma különösen óvatosnak kell lenned, mert elhamarkodottan ítélhetsz meg egy helyzetet vagy személyt Nyilas, és ez kellemetlenségeket okozhat neked. A párkapcsolatodban pedig azt érzed: ki kell lépned az unalmas mindennapokból, ezért kísérletezni kezdtek a pároddal az ágyban.

BAK

Készülj fel Bak, mert ma olyan kellemes meglepetések és csodálatos fejlemények érnek, amelyek feldobják a lelkedet és igazán boldoggá tesznek! Ez az, amire szükséged van ahhoz, hogy megszabadulj a pesszimista hajlamaidtól, és pozitívabban és reményteljesebben tekints a jövőjére.

VÍZÖNTŐ

A múlt ma visszatér kísérteni, ezért ideje lenne tartós megoldásokat találni a régebbi gyökerű problémákra. Próbáld bezárni az ajtót életed ezen fejezete és minden más előtt, ami szilárdan a múlthoz tartozik. Ez lehetővé teszi, hogy előrelépj és megvalósíthasd a vágyaidat!

HALAK

Vidám, sugárzó hangulatban vagy a mai napon, és ez segít bővíteni a kapcsolataidat. Messze földön híres a kapcsolatépítő képességed, és ma olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetnek előrehaladni a céljaid megvalósítása felé, és fényes jövőt biztosíthatnak.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves