Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 6.: A Mérlegtől gyereket szeretne a partnere, a Baknak főnöki pozíciót ajánlajank

2022. október 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. október 6.: A Mérlegtől gyereket szeretne a partnere, a Baknak főnöki pozíciót ajánlajank
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a csütörtökön szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint a csillagjegyek napja a párkapcsolatuk körül fog forogni. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Készíts romantikus vacsorát a kedvesednek ma este, Kos. Teremts olyan hangulatot, amely megnyugtatja az idegeket és a lelket. Mindkettőtöknek nagy szüksége lenne arra, hogy romantikázzatok, és a szerelmed hálás lesz az erőfeszítéseidért!

Bika

Miért nem nézel szembe az érzelmeiddel, Bika? Ideje lenne megvallanod őket, akár a kiszemeltednek, akár a partnerednek. Ne kerülgesd tovább a forró kását! A párok esetén a mai beszélgetés előmozdíthatja a kapcsolatukat.

Ikrek

Bizonytalan vagy ma Ikrek, ha szerelemről van szó, és szabadságra vágysz. De vigyázz párban élőként, mert ezt félreértelmezheti a szerelmed, és azt hiheti, már nem szereted. Emlékeztesd arra, hogy szereted, de néha egy kis térre és időre van szükséged.

Rák

Egy kissé csalódott vagy, Rák. Becsapottnak érzed magad, mert a szerelmed nem tett eleget az ígéretének, és esetleg le kellett mondania a randit. Vagy szimplán az bánt, hogy a pozitivitásod ellenére sem leltél még párra. Ne mondj le a szerelemről, holnap majd más színben látod a világot!

Oroszlán

Szerelemmel van tele a fejed, kedves Oroszlán, és talán emiatt nem veszed észre: egy karnyújtásnyira van tőled a lehető legalkalmasabb partner. A párban élők figyeljenek arra, hogy ne próbálják megváltoztatni a társukat, inkább beszéljenek arról, mivel elégedetlenek.

Szűz

Az álmaid egészen szépen alakulnak a fejedben, Szűz, de a probléma most az, hogyan alakítsd át őket valamiféle valós forgatókönyvvé. A  szerelmi életeddel kapcsolatban arra biztatnak a csillagok, hogy megéri ma inkább a szívedre hallgatnod.

Mérleg

Ma valóra válhatnak a romantikus álmaid! Egy egészen váratlan helyen ismerkedhetsz meg az igazival, aki egyből megdobogtatja a szívedet. Párban élőként a szerelmed váratlanul megkérheti a kezedet vagy bejelentheti, hogy gyereket szeretne tőled.

Skorpió

Óvakodj attól Skorpió, ha mindent a saját szád íze szerint végezz, mert az összetűzést szülhet a munkahelyeden és a magánéletedben is. Az emberek azt érzik, túl sokat vársz el tőlük amellett, hogy lebecsülöd őket. Ha nem változtatsz ezen, elpártolnak mellőled!

Nyilas

Álmodozó hangulatban vagy ma, Nyilas, miközben mágnesként vonzod magadhoz az ellenkező nemet. Ha egyedülálló vagy, forró flörtökben lesz részed. Párban élőként érdemes lenne romantikus programot szervezni a szerelmeddel, mivel nagy szükség lenne a kapcsolatotok felfrissítésére.

Bak

Egy kreatív projekt, amelyen már egy ideje dolgoztál, most elérheti a csúcspontját, Bak. Végre siker koronázza erőfeszítéseidet. Egyesek olyan kiváló munkát végeztek, hogy akár főnöki pozícióba kerülhetnek. A mai napon új fejezet veszi kezdetét a karrieredben.

Vízöntő

Azt szereted, ha a kapcsolatod megnyugtató, jó hatással van a testedre és a lelkedre, de ez sajnos nem mindig valósul meg. Meglehet, szakadék tátong közted és a társad között. Az idő az egyetlen, ami most segíthet rajtatok. A kérdés inkább az: akarjátok még a kapcsolatot?

Halak

A szerelem ma valamiféle álcát visel, Halak. Szingliként ezt nem árt tudnod, éppen azért, hogy esélyt adhass azoknak, akiknek esetleg máskor nem adnál. A párban élők, végre visszacsempészhetik a régi tüzet a kapcsolatukba, és olyan estét tölthetnek el, amelyre rég nem volt példa.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves