Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 18.: A Bika ráeszmél, hogy manipulálja a párja, a Halak az utolsó pillanatban kerüli el a szerencsétlenséget

2022. október 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. október 18.: A Bika ráeszmél, hogy manipulálja a párja, a Halak az utolsó pillanatban kerüli el a szerencsétlenséget
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint munkahelyi konfrontációra kell számítaniuk a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma nagyon jó lesz a hangulatod, bár többen is megpróbálhatnak lelombozni, mert nem bírják elviselni a pozitív kisugárzásodat, de ne hagyd, hogy sikerrel járjanak! Szerencsére bármilyen ellenséges megmozdulást is tapasztalsz, a békés viselkedéseddel minden feszültséget elsimítasz.

Bika

Hirtelen azon kapod magad: a partnered manipulál téged. Nem először teszi, csak most tűnik fel neked, hogy a szádba adja a szavakat, és rávesz bizonyos cselekedetekre. Vess ennek véget, és a megfelelő körülmények között szóvá kellene tenned a viselkedését.

Ikrek

Ma te leszel a híd két háborgó csoport között. Meglehet, a munkahelyeden kell eljátszanod a békebíró szerepét, de az is lehet, hogy otthon a családban. Segíts nekik a helyes kommunikáció és a probléma elrendezésében, és rendkívül hálásak lesznek neked.

Rák

A ma hozott döntéseidnek azonnali következményei lesznek, és sajnos nem túl jók. Igen Rák, ez azt jelenti: rossz döntéseket hozol. Szerencsére, ha a  megérzéseidre hagyatkozol, hamar helyrehozhatod a dolgokat, de sietned kell majd, nem szabad a babérjaidon ülni.

Oroszlán

Pontosan tudod, mit kell tenned, de valamilyen oknál fogva nem tudod megtenni, amit kellene. Ne csüggedj, ha ma a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. Ne feledd: semmi sem történik ok nélkül, és hamarosan látni fogod, miért alakult úgy a nap, ahogy.

Szűz

Ma többen is csalódottak leszek, mert nem azt hallják tőled, amit hallani szeretnének, de te emiatt ne érezd rosszul magad. Hihetetlen adottságod van ahhoz, hogy olyan dolgokat is láss, amit mások nem, és később, mikor rájönnek, hogy jót tettél velük, hálásak lesznek!

Mérleg

Két választásod van, Mérleg: páros lábbal beleugrasz  a konfliktusba vagy inkább messzire elkerülöd. Meglepő módon, most szíved szerint nem a békés utat választanád, hanem harcba bocsátkoznál. Itt az ideje, hogy elkezdj végre a szívedre hallgatni!

Skorpió

Ma te leszel az, aki mindenkit megnyugtat, Skorpió. Könnyen rábírod a környezetedet arra, hogy tegyék félre a nézeteltéréseiket, és sikeresen kibékítheted őket. Az emberek rendkívül hálásak lesznek szeretetteljes, békítő cselekedeteidért.

Nyilas

Az egyik szuperképességed, hogy remekül tudsz kommunikálni az emberekkel, a különböző személyiségekkel, csoportokkal. Ma ezt újfent bizonyíthatod, pláne egy rázós helyzetben, mikor esetleg többen is egymásnak feszülnek. Vezetőként, békítőként fellépve hamar elsimítod az ellentéteket.

Bak

Úgy érzed, ma minden oldalról támadnak. Rengeteg dolgod van, és még kellemetlenkednek is a környezetedben. Ám ahelyett, hogy szokásodhoz híven beleállnál a konfrontációba, hűvös nyugalommal oldod meg a kialakult helyzetet, és egy-kettőre lefegyverzed az embereket.

Vízöntő

Próbálj felülemelkedni a nap lehetséges feszültségein és durva pontjain, Vízöntő. Képes vagy távol tartani magadtól mások negativitását, és azt se hagyd nekik, hogy belerángassanak a vitáikba. Akármilyen nagy legyen is a kísértés, tudd: ma nem kerülhetsz ki győztesen egy ilyen helyzetből.

Halak

Háború dúl a környezetedben, és nagyon helyesen mindent elkövetsz azért, hogy ne vegyél részt benne. Viszont érzelmileg rendesen nyomás alá helyeznek, és emiatt figyelmetlenné válhatsz. Komoly szerencsétlenség van készülőben, de az őrangyalodnak vagy egy idegennek hála időben elkerülöd. Légy ma nagyon figyelmes!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves