Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 7.: A Vízöntő megszabadul a rossz karmájától, a Halak munkáját el akarják lopni

2022. november 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. november 7.: A Vízöntő megszabadul a rossz karmájától, a Halak munkáját el akarják lopni
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint néhány csillagjeggyel megpróbál kiszúrni az ellensége. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma hirtelen minden a feje tetejére áll, és olyan érzésed van, Kos, mintha kihúzták volna a lábad alól a talajt. Gondoskodj mentőövekről és enyhítő körülményekről, mert meglehetősen kemény esés várható. Még időben vagy, hogy elkerüld a komolyabb kellemetlenségeket!

Bika

Megerősödött az egód az utóbbi időben, és tele vagy önbizalommal. Viszont ma találkozhatsz valakivel, aki fenyegetést jelent az egódra, és megpróbálhat eltaposni téged. Semmiképpen se higgy neki, és ne hagyd, hogy romba döntse, amit eddig felépítettél!

Ikrek

Ha tudnád az igazságot mindarról, ami a világodon kívül történik, megdöbbennél, Ikrek. Ideje felnyitnod a szemed! A mai napon nem szabad készpénznek venni a dolgokat, és ne bízz mások szavában! Ma csak magadra hagyatkozhatsz, különben átverhetnek.

Rák

Nem szerencsés mindenkire azt mondanod: ugyanolyan, mint a többi. Ne lepődj meg azon, ha ezzel sikeresen felhúzod a környezetedet. Ahogy az sem helyénvaló, ha túl sok elvárást támasztasz másokkal, mert kellemetlen csalódás érhet.

Oroszlán

Érdemes lenne elgondolkoznod a továbbtanuláson vagy legalábbis azon, hogy fejleszted bizonyos képességeidet. Ez lehet most a sikered kulcsa. Nézz ma körül az interneten, milyen lehetőségeid vannak, és ne sajnáld az önképzésre az időt vagy a pénzt!

Szűz

Elvárod, hogy a környezeted figyelembe vegye az érzelmeidet, holott te is hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni az övékét. Emiatt ma könnyen összetűzésbe kerülhetsz másokkal, és olyan szinten összeveszhetsz egyesekkel, hogy egy darabig nem is szóltok egymáshoz.

Mérleg

Az agresszív hozzáállásod valószínűleg olyan harcot indít el, amit nehéz lesz megállítani, Mérleg. Rendkívül makacs energiák uralkodnak ma, így patthelyzet alakulhat ki. Ha nem vagy kompromisszumkész, hosszú ideig mosolyszünetre számíthatsz néhány emberrel.

Skorpió

Nehezen jössz ki ma másokkal. Rá kell jönnöd, hogy ugyanolyan makacsok, mint te. Próbálj meg nyitottabb lenni a nézőpontjaikra, és ezt ne tekintsd gyengeségnek. Ha nem teszed, akkor nem juttok dűlőre, ráadásul egy darabig még fasírtban is lesztek.

Nyilas

Ma valaki megpróbálhatja letörni a szárnyaidat, és megtiporni az egódat. Meglehet, ezt hamis eszközökkel teszi, hogy sikerrel járjon, de mivel épp nem vagy toppon, könnyen cél érhet nálad. Ne hagyd magad befolyásolni!

Bak

Ne próbálj minden egyes problémát egy nap alatt megoldani, Bak. Túl sok dolog van ahhoz, hogy egyedül orvosolj mindent. Ráadásul, mire egyet megoldasz, egyből jön egy másik. A legjobb lenne, ha segítséget kérnél vagy visszafognád magad, hogy ne menjenek kárba az energiáid.

Vízöntő

Mostanában komolyan az volt az érzésed, hogy büntet a sors. Ez a hétfő szerencsésen indul, ugyanis azt érezheted: megszabadultál a rossz karmától. Végre beindulnak a dolgok körülötted, és sorra tapasztalod a pozitív, szerencsés élményeket.

Halak

Végre beérik a kemény munkád gyümölcse, és learathatod a babérokat, Halak. Ámde, ma konfliktusod adódhat valakivel, aki a te tortádra pályázik, de legalábbis egy szeletre belőle. Védd meg, amiért te dolgoztál meg, és ne hagyd, hogy ellopja a sikeredet, vagy egyáltalán elvegye a kedvedet az ünnepléstől!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves