Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 22.: A Nyilas mindent elsöprő szerencseáradatot tapasztal, a Skorpió békülős szexre számíthat

2022. november 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. november 22.: A Nyilas mindent elsöprő szerencseáradatot tapasztal, a Skorpió békülős szexre számíthat
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint feszültek lehetnek a csillagjegyek, amiért átlép a Skorpióból a Nyilasba a Nap. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai bolygóállások arra késztethetnek, hogy megismételd a múlt hibáit, ezért próbálj meg különösen odafigyelni a tetteidre. Vigyázz, mert feszültségekre, hatalmi harcokra és túlköltekezésre számíthatsz a nap folyamán!

Bika

Ez a nap fejlődésre ösztönöz. Készen állsz javítani a körülményeiden, Bika. Most azt is fontolóra veszed, hogy közös vállalkozásba kezdj a partnereddel vagy együtt befektessetek valamibe. Az ilyen jellegű ötleteken áldás van a csillagok részéről.

Ikrek

A csillagok arra kérnek, légy optimistább és nyisd meg a szívedet! Ez ma igazi kihívás lesz, mivel fájdalmas emlékek vagy félelmek törnek a felszínre, és a benned lévő feszültségek tovább fokozódnak. Lehet, alaposan ki kellene sírnod magad, hogy végre megtisztulj!

Rák

Ma reggel elszántnak fogod érezni magad, kedves Rák, hogy rendbe hozd az életed és megvalósítsd az álmaidat. Csak légy óvatos, mert a környezeted váratlan drámákkal és kellemetlenségekkel készül. Őrizd meg a nyugalmadat és a pozitivitásodat!

Oroszlán

Gondoskodó és optimista hangulatban vagy ma. A jótetted elégedettséget hoznak, de próbáld meg nem feláldozni a saját igényeidet azért, hogy a barátaid vagy a kollégáid kedvében járj! Ha felborul nálad az egyensúly, estére morcos vagy depressziós leszel.

Szűz

Túlterhelt érzed magad, kedves Szűz, és hajlamos vagy másokon vezetni le a feszültségedet, amivel így tovább rontasz a napon. Munka után ne csinálj semmi hasznosat, inkább engedélyezz magadnak pihenést, kuckózz be a kanapéra egy jó könyvvel, vagy csinálj valami olyat, ami tényleg feltölti a lelkedet!

Mérleg

Hallasd a hangodat, Mérleg! Oszd meg elképzeléseidet a főnököddel, hogy milyen feltételekkel lennél elégedett. Beszélj a párodról a vágyaidról vagy arról, mi zavar. A mai nap meghallgatásra találnak a szavaid, szóval ne fogd vissza magad!

Skorpió

Egy kissé hangulatingadozó lehetsz a nap folyamán. Azt még valahogy kivéded, hogy ne vessz össze a munkatársaiddal, de estére felgyűlik benned a feszültség és könnyen összeveszhetsz a kedveseddel. De utána rögtön orvosolod a helyzetet: békülős szexszel.

Nyilas

A mai napon kezdetét veszi a szezonod, és a zsigereidben érzed: valami nagyon jó fog történni veled. Valóban számíthatsz arra, hogy a következő hetekben a dolgok a kedved szerint alakulnak, de már ma mindent elsöprő szerencseáradatot tapasztalhatsz, csak figyelj!

Bak

A mai napon megérted, milyen fontos, hogy megtaláld a belső békédet, mert addig nem tudsz elég hatékony és kiegyensúlyozott lenni. Ezért ma elmélyülhetsz valamilyen spirituális gyakorlatban vagy olvasmányban, és lépéseket teszel a gyógyulásod érdekében.

Vízöntő

Népszerűséged új magasságokba emelkedik az elkövetkező napokban, Vízöntő. Használd ezt az energiát arra, hogy nyilvános szerepet vállalj, vagy többet szerepelj a közösségi oldalakon, mert ez segíthet új és értékes kapcsolatokat kötni.

Halak

A mai nap a csillagok arra ösztönöznek, hogy a vágyott jövőd érdekében lépéseket tegyél, és egyúttal meghúzz bizonyos határokat. Ideje lesz magadra fókuszálnod és nem hagyni, hogy mások örökösen kihasználjanak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves