Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 18.: A Kos randizi megy az exével, az Ikrek jelet kap az univerzumtól

2022. november 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. november 18.: A Kos randizi megy az exével, az Ikrek jelet kap az univerzumtól
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma főleg a saját jólétükkel törődnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Talán mert baráti viszonyban vagytok, talán az exed kérte, de randizni mentek. Meglepve tapasztalod, milyen sokat változott. Ennek a ténye, és a sok közös emlék felébresztheti benned a régi érzéseket. Ne csinálj semmi meggondolatlant!

Bika

A következő néhány nap ideális az élet egyszerű örömeinek élvezetére. A sors több tekintetben is kényeztet. Baráti meghívást kaphatsz, szingliként randizni hívhatnak, vagy éppen a pároddal töltheted az estédet. Bármit is csinálsz: örömmel tölt majd el.

Ikrek

Talán egy jelre vársz az univerzumtól, aminek a segítségével meghozhatod a döntésedet? Akár kérted, akár nem, nyisd ki a szemedet és a füledet, mert ma csakugyan jelet kaphatsz! Amint megkapod, teljesen biztos leszel magadban!

Rák

Mindjárt itt az év vége, ezért érdemes lenne elővenned azokat az ügyeket, amiket az év során halogattál. Most még van időd kényelmesen befejezni vagy elintézni őket. Ha ennél tovább vársz, akkor kifutsz az időből és kellemetlenség érhet!

Oroszlán

Ideje felülvizsgálni a 2023-as terveidet. Érdemes lenne összeírnod, mik az elképzeléseid. Főleg azért, mert már az év végén adódhatnak olyan lehetőségek, amik hatással lehetnek a következő évedre, főleg az anyagiak szempontjából!

Szűz

Végre hajlandó vagy a saját jóléteddel törődni. Beugrasz a fodrászhoz, a kozmetikushoz, de talán még az orvosodat is meglátogatod, hogy megoldást keress a régóta húzódó panaszaidra. Legyen ez a te napod Szűz, gondoskodj a testedről és a lelkedről!

Mérleg

Túl sokat időzöl a múltban, kedves Mérleg. Azon agyalsz, hogy mit kellett volna másképp csinálnod. Vond le a következetéseket, de utána nézz végre előre, máskülönben le fogsz maradni a jelen kínálta örömökről és lehetőségekről.

Skorpió

Célod, hogy olyan emberekkel vedd körbe magadat, akik szellemileg és értelmileg is megütik a mércédet. A jó hír az: pont ilyen emberekkel ismerkedsz meg! Lesznek barátnak valók, de olyan is akadhat, aki romantikus érzéseket ébreszt benned.

Nyilas

Rengeteg munka szakad a nyakadba, és közben küzdesz a határidőkkel. Éppen ezért óvakodj attól, hogy újabb feladatokat vállalj, különben biztosan nem végzel időben, és túlóráznod kell. Ugye nem akarsz a hétvégén is dolgozni?

Bak

Ideje mérlegelni a szokásaidat, és magadba nézni. Van néhány dolog, amin változtatnod kellene. Tűzz ki új célokat! Viszont kerüld a stresszes helyzeteket, mert ma nem tudnál megfelelően reagálni rájuk!

Vízöntő

Elfog a vágy, hogy rendet tegyél magad körül, Vízöntő. Szeretnél megszabadulni néhány régi holmitól és újakat tenni a helyükbe. Sőt, már az ünnepi szezonhoz is kedved támadhat beszerezni a dekorációt. Menjetek el délután a barátnőddel a kedvenc lakberendezési áruházadba!

Halak

A kapcsolatok nagyon fontosak számodra, de arra is igényed van, hogy egyedül legyél, és csak magaddal foglalkozz. Ám az emberek nem gondolatolvasók, nem találják ki ezt maguktól! Éppen ezért mondj néha nemet másoknak vagy jelentsd ki: szükséged van egy kis egyedüllétre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves