Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 17.: A Szüzet egy nárcisztikus férfi manipulálja, a Nyilas átverve érzi magát

2022. november 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. november 17.: A Szüzet egy nárcisztikus férfi manipulálja, a Nyilas átverve érzi magát
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint olyan felfedezéseket tesznek a csillagjegyek, amely megváltoztatja az életüket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nem kell, hogy nehézkes legyen az igazad elfogadtatása másokkal. Erőltetés nélkül is sikerrel járhatsz, ha megtalálod a megfelelő módszert. Továbbá, ma, amikor döntés előtt állsz, fontold meg, mi a legjobb a számodra, majd azt válaszd, ami jobban megfelel az igényeidnek.

Bika

Úgy érzed, a családod nem figyel rád, már-már láthatatlannak tűnsz. Ma mégis olyan dolgot teszel, amivel sikeresen felhívod magadra a figyelmet, és észreveszik, hogy milyen tehetséges vagy, milyen elképesztő szakértelemmel rendelkezel.

Ikrek

A kemény beszélgetések soha nem könnyűek, de szükségesek, Ikrek. Nehéz lehet számodra, már csak azért is, mert nem tudod, mire számíts. Bárhogy is legyen, neked kell kezdeményezned a tisztázó beszélgetést, és kitartani a terveid mellett!

Rák

Készülj fel a váratlanra, Rák. Egy nem várt kiadásra kell számítanod, ami átírhatja a jövővel vagy az akár az ünnepekkel kapcsolatos terveidet. De más területeken is érhetnek ma ilyen nem túl kellemes meglepetések, szóval vértezd fel magad!

Oroszlán

Fontos döntéseket kell ma hoznod, leginkább olyat, ami érinti a jövődet. Valószínűleg úgy érzed, nem tartasz ott az életben, mint szeretnél, és jó pár hajó elúszott már. Ezért forgatsz a fejedben egy drasztikus lépést, ami talán még egy utolsó esélyt adhat a változásra.

Szűz

Valószínűleg nem akarod belátni, hogy a randipartnered, vagy akivel évek óta együtt vagy, nagy eséllyel nárcisztikus, de legalábbis rossz hatással van rád. Pedig a környezeted is ezt suttogja. Csak egy percig próbáld meg kívülről nézni a kapcsolatodat és a párodat!

Mérleg

Nehezedre esik már hinni bizonyos emberekben, pedig most ezt kellene tenned. Ugyanis pár ember, akit korábban leírtál, csakugyan megváltozott, és szeretnék, ha ezt észrevennéd. Adj nekik egy esélyt, és legalább beszélgess velük!

Skorpió

Ha szeretnél feljebb jutni a vállalati ranglétrán, ne játssz kicsiben! Törekedj arra, hogy a lehető legjobb legyél, és merd megmutatni a képességeidet! Még akkor is, ha a nap nehézségekkel jár, maradj optimista. Tudod jól: a sikerekért meg kell küzdeni!

Nyilas

Szembe kell nézned a fájó igazsággal: valaki mégsem az az ember, akinek hitted, emiatt kissé átverve érzed magad. Ma egy esemény hatására váratlanul leveszi magáról a maszkját, és feltárul előtted az igazi arca. Kétségkívül sokkoló lesz, de jobb, hogy ez most derült ki!

Bak

Bizonyos dolgokat nem lehet könyvekből vagy mások történetei alapján megtanulni. Csak akkor fejlődhetsz igazán, ha tapasztalsz. Gondolj erre a nap folyamán, amikor új élményekben lesz részed, amikkel kapcsolatban azt érzed: szívesen kihagytad volna őket.

Vízöntő

Tele vagy ötletekkel, de úgy érzed, egyedül nem tudod megvalósítani őket. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hol találhatsz olyan hasonszőrű embereket, akik támogathatnak, mivel most a sikered kulcsa mások támogatásában rejlik.

Halak

Ne rohanj bele valamibe, amiben nem vagy biztos, kedves Halak. Inkább törekedj oly projektek befejezésére, amelyekről tudod, hogy sikeresek lesznek. Éppen ezért ne is hagyd magadat rábeszélni arra, hogy kockázatot vállalj!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves