Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 15.: A Nyilas őrültséget csinál, a Halakat egy spirituális férfi hívja randira

2022. november 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. november 15.: A Nyilas őrültséget csinál, a Halakat egy spirituális férfi hívja randira
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma sikeresen kimaxolják a napjukat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lehetőségekből nem lesz hiány, és mindenhonnan ajánlatok érkezhetnek hozzád. Olvasd el az apróbetűs részt, és ne folytass komoly tárgyalásokat addig, amíg meg nem bizonyosodsz arról, hogy mindent megértettél. Viszont ma végre valahára megoldódnak a családi gondjaid.

Bika

Ne hagyd magad hamis ígéretekkel ámítani, kedves Bika, mert csalódás érhet. Próbáld figyelmen kívül hagyni, hogy mások mire próbálnak rávenni. Minden lehetséges megállapodást alaposan vizsgálj meg, és ha kétségeid vannak, fordulj szakértőhöz!

Ikrek

Jól mennek a dolgok a munkahelyeden! Csak ügyelj arra, hogy foglalkozz azokkal a problémákkal is, amelyek jelenleg nem sürgősek, de lényegesek a jövőd szempontjából. Azonban fontos pénzügyi döntéseket ne hozz ma!

Rák

A szeretteidnek ma szükségük lesz a segítségedre. Ne fordíts hátat neki, és ne félj megoldásokat kínálni a problémákra! Előfordulhat néhány kisebb bosszúság, amely próbára teszi a türelmedet, de mindez csak átmeneti kellemetlenség.

Oroszlán

Próbáld meg ​​magad mögött hagyni a múltat a szerelmi életedben. Arra a csodálatos emberre kell összpontosítanod, aki jelenleg melletted van, és abba kell hagynod, hogy azon töprengsz, mi lehetett volna a másikkal. A mai nap végre szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat a kedveseddel!

Szűz

A pénzügyeid kimondottan kedvezően alakulnak. Ennek ellenére próbáld visszafogni a kiadásaidat, és tedd félre a pénzt, mert hamarosan szükséged lehet rá. Továbbá ma ne hozz karrierrel kapcsolatos döntéseket, mert nem járnál jól!

Mérleg

Úgy tűnik, a családod komoly követelményeket támaszt veled szemben, és küzdesz azért, hogy a fejedet a víz felett tartsd. Viszont nap végére betelhet a pohár nálad, amikor valaki túl messzire megy, és onnantól kezdve nem állsz jót magadért.

Skorpió

A szerelmi életedben viszonylag jól mennek a dolgok. A mai nap tökéletes ahhoz, hogy beszéljetek a kapcsolat jövőjéről a partnereddel. Bontsatok ki este egy üveg bort, romantikázzatok, és meglepő dolgokat hallhatsz a párodtól!

Nyilas

Ma valaminek a hatására robban nálad a bomba. A többiek szemében őrültségnek ható lépésekre szánhatod magadat. Hirtelen felrúghatod az ősrégi baráti kapcsolatodat, a házasságodat vagy éppen kiléphetsz a munkahelyedről. Légy óvatos, Nyilas, nehogy később megbánd a tetteidet!

Bak

Kerüld azokat a beszélgetéseket, amelyek vitához vezetnek, Bak. De más miatt is óvatosnak kell lenned: egyesek ígéreteket vagy hosszú távú kötelezettségvállalásokat próbálhatnak kicsikarni belőled. Talán nem érzed, de robbanékony hangulatban vagy, így ma hamar elszakadhat nálad a cérna.

Vízöntő

A munkahelyeden most szárnyalsz. Ma nem szabad a babérjaidon ülni, és semmiképpen sem lenne bölcs dolog a kollégák negatív kritikáira hallgatnod. Ez egy jó nap ahhoz, hogy a sikereid fényében fizetésemelést kérj.

Halak

Kezdenek felpörögni a dolgok a szerelmi életedben. A korábbi problémáitok végre megoldódnak, és új irányt vesz a kapcsolatotok. Az egyedülállókat randizni hívja egy spirituális férfi, akivel régóta beszélgetnek a neten, vagy akit talán épp ma ismernek meg jógaórán vagy az ezoterikus közösségében, ahová járnak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves