Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 14.: A Bika talicskával viheti haza a pénzt, a Rák profin működteti a vonzás törvényét

2022. november 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. november 14.: A Bika talicskával viheti haza a pénzt, a Rák profin működteti a vonzás törvényét
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma könnyűszerrel működtethetik a csillagjegyek a vonzás törvényét. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Elképesztő meglepetésben lesz részed: szinte varázsütésre megkapod, amit kívánsz, vagy hirtelen beérik az, amiért keményen dolgoztál. Köszönd meg azok segítségét, akik támogattak téged az úton, és ünnepeljétek meg a sikeredet!

Bika

Ha azon dolgoztál, hogy többletpénzhez juss, valószínűleg ma kézhez is fogod kapni! Ez pedig erőt és löketet fog adni a folytatáshoz. A munkahelyeden kimondottan kedvezően alakulnak a dolgok, még az is lehet: előléptetnek!

Ikrek

Az akadályok, amikbe dédelgetett álmaid elérése közben ütköztél, hirtelen eltűnni látszhatnak, megszabadítva az utat vágyaid megvalósításához, Ikrek. Ez magában foglalhatja a fizikai egészséget, a jövőbeli utazási és a tanulási terveket.

Rák

Az intuíciód különösen erősek a mai napon, és túl sokat észlelhetsz mások gondolataiból és érzéseiből, akár idegenekéből is. Valószínűleg a családoddal leszel leginkább összhangban. Ma azt tapasztalhatod, hogy bármi, amire gondolsz, valóban meg is teremtődhet!

Oroszlán

Bármilyen célt is próbáltál elérni, ma végre valósággá válhat! Ugyanakkor a mai nap rohangálósra sikeredik, rengeteg találkozód lesz, de nagyon lelkes leszel. Sőt, még nem várt segítséget is kapsz, szóval igencsak szerencsés nap elé nézel.

Szűz

Úgy tűnik, az események, amik felett úgy látszott, nincs befolyásod, mégiscsak összejönnek. Keményen megdolgoztál azért, ami ma történik, és megérdemled, hogy élvezd az eredményeket. Igazán felvillanyozott állapotba kerülsz a sikereid láttán!

Mérleg

Rengeteg energiád van Mérleg, nehezedre esik egy helyben maradnod. Ennek az energiának egy részét kreatív projektekre irányíthatnád. Csak ügyelj arra, hogy ne vidd túlzásba, mert hamar kimerülhetsz!

Skorpió

A belső erőd valószínűleg minden idők csúcsán van, mesterien működtetheted a vonzás törvényét. A szokásosnál is nagyobb ráhatással bírsz az emberekre, és az eseményekre. Igazán gyakorolhatnád az elméd hatalmát! Gondolj valamire, hogy az a nap folyamán megtörténjen, aztán csak figyelj!

Nyilas

Néhány gazdag beszélgetésre kerülhet sor a barátokkal, rokonokkal és a hozzád közel állókkal, amik új ötleteket hozhatnak az utadba. A fizikai energiád, valamint a belső erőd is megvan ahhoz, hogy könnyedén valóra váltsd az elképzeléseidet.

Bak

Karrierrel kapcsolatos és pénzügyi céljaid karnyújtásnyira vannak. Mind a fizikai energiád, mind a belső erőd a csúcson működik, így ez ideális nap a tervezéshez, és akár a vonzás törvényének gyakorlásához is! Próbáld ki, mert meglepő eredményeket érhetsz el!

Vízöntő

Úgy érzed, ma semmi sem lehetetlen számodra. Valóban, az elméd rendkívül éles, így ha bármilyen tanulási folyamatba belevágsz, nagy hasznodra válik. A kreatív energiád is magas, így ez egy jó nap ahhoz, hogy művészi projekteken munkálkodj.

Halak

Felettébb éles az intuíciód, Halak, akárcsak a teremtő képességed. Ma meg kell próbálnod fékezni a gondolataidat, és csak szép dolgokra fókuszálni, mert azt tapasztalhatod, hogy bármi, amire gondolsz, az megtörténik! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves