Quantcast

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. május 23.: A Skorpiót váratlanul megigézi valaki, a Halak rátalál arra, ami csodát tesz vele

Napi horoszkóp, 2022. május 23.: A Skorpiót váratlanul megigézi valaki, a Halak rátalál arra, ami csodát tesz vele
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle napi horoszkópja!

Ellentétes erők hatnak ma a csillagjegyekre. Különböző oldalt képviselő emberek, helyzetek vagy éppen energiák próbálják meg befolyásolni a zodiákus tagjait. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS                              

Két különböző oldalról próbálhatnak téged befolyásolni, Kos. Viszont egyikük sem támasztja alá komolyan azt, hogy egyik vagy másik irányt válaszd. Ne hagyd magad megvezetni!  Mindeközben egy közeli szeretett személy finoman elvonja a figyelmedet a döntésről. Ügyelj arra, hogy ne csak vele foglalkozz ma, amikor mint láthatod, vár ma rád egyéb kihívás is.

BIKA

A feszültség van ma szinte mindenkiben és mindenben, amivel csak találkozol, és egy kicsit soknak érezheted. Ráadásul egyesek a környezetedben elvárják, hogy szórakozz, bulizz velük, mások pedig azt, hogy csendes, figyelmes, és visszafogott legyél.  Ne is próbálj mindenkinek megfelelni, mert nem járhatsz sikerrel, szóval ne vedd a szívedre, ha emiatt esetleg beléd köthetnek.

IKREK

Ne feledd, hogy szórakozni érkeztél erre a világra, Ikrek, és hogy a boldogság a valódi sorsod. Tartsd ezt szem előtt ma, mert az erők hajlamosak lehetnek elrángatni az eddigi, örömteli életedtől. Valószínűleg egy kijózanító hang makacsul azon dolgozik, hogy meggyőzőn téged arról, miszerint mindent rosszul csinálsz, de ne hagyd sikerrel járni!

RÁK

Ne tűrd el mások trükkjeit, Rák. Az időd és az energiád túl értékes ahhoz, hogy azokra pazarold, akik jó időben jó barátnak vagy érzelmi mankónak tekintenek téged, máskor pedig eltűnnek, és sosem számíthatsz rájuk. Koncentrálj a saját problémáidra. Ha valakinek mégis szüksége lenne rád, mondj nyugodtan nemet.

OROSZLÁN

A feszültség magas szintet érhet el ma az életedben. Valószínűleg azért is, mert a környezeted különböző módokon próbál befolyásolni. Az egyik oldal a hagyományos, jól bevált szokásokat javasolja, ami már nem működik számodra. A másik oldal ugyan modernebb, de érzed, hogy nem a te világod. A legjobb lenne, ha saját utat választanál!

SZŰZ

Vess egy pillantást arra, mi történik ma körülötted, Szűz. Végezz némi önvizsgálatot, mielőtt helytelen következtetésre jutnál a továbblépés legjobb módjáról. Előfordulhat, hogy hatalmas erők próbálnak megnyerni egyik vagy másik táborba. Nem lenne szerencsés, ha csak ez egyik oldalt választanád. Ne feledd, hogy a legjobb útvonal gyakran több különböző útvonal kombinációja.

MÉRLEG

Vigyázz, mert ma egy hozzád közel álló személy behúzza a kapcsolatotok kézifékét. Egyensúlyhiány lépett fel köztetek, és jelenleg nagyon más-más irányba tartotok. A lehető leghamarabb old meg ezt a problémát, különben akkora ék verődik közétek, hogy az tönkreteheti a kapcsolatot. Még semmi sincs veszve!

SKORPIÓ

Amikor azt hitted, hogy mindent elterveztél és zökkenőmentesen működik, Skorpió, közbejön a szerelem, és elakasztja a munkát. Hirtelen elterelődik a figyelmed, és koncentrációd kirepül az ablakon, mert egy káprázatos személy teljesen megragadja az elmédet. Ez lehet jó vagy rossz dolog, attól függően, hogyan látod a helyzetet. A kulcs az egészséges egyensúly megtalálása.

NYILAS

Nyilas, a szíved hevesen dobog, és arra késztet, hogy egy romantikus fantáziavilágba menekülj, ahol te játszod a főszerepet. A rossz hír az, miszerint valami megpróbálhat visszatartani. Lehetséges, hogy a felelősség is megjelenik a színen, és arra emlékeztet: el kellene végezni a munkádat a való világban, mielőtt elindulnál a mesevilágába.

BAK

Egy kis feszültséget érezhetsz ma, amikor megpróbálod kitalálni, hogyan juthatsz el oda, ahol lenni szeretnél, Bak. Az egyik megközelítés arra biztat, hogy engedd el magad, légy bátor, és indulj el a számodra legfontosabb dolgok felé. A másik oldalról viszont visszatart a kötelességtudat. Hozd ki a legjobbat mindkét lehetőségből!

VÍZÖNTŐ

A romantikus oldalad ma kielégülésre lel, Vízöntő. Minél jobban ráhangolódsz természeted ezen oldalára, annál boldogabb leszel. Egy dologra azonban ügyelj, hogy legalább az egyik lábadat mindig a földön tartsd. De mielőtt átadnád magadat a teljes romantikázásnak a partnereddel, győződj meg arról, miszerint elláttad a kötelezettségeidet.

HALAK

Teljesítsd a nappal kapcsolatos feladataidat, mert vár rád a szerelem! Ne csak a munkáról szóljon az életed, mikor a (leendő) kedvesed valósággal dörömböl az ajtódon. Kezdetben némi ellenállást tapasztalhatsz, de sikerül egyensúlyba hozni az életedet. Továbbá, ma rálelhetsz egy a megszokottól eltérő relaxációs technikára, ami valósággal csodát tehet veled.

Szánj még egy kis időt ezeknek a cikkeknek az elolvasására is:

3 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az Ikrek hava

Ez a 3 csillagjegy a legféltékenyebb

8 kristály, ami szélsebesen bevonzza a szerelmet az életedbe