Quantcast

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az Ikrek hava

3 csillagjegy, akinek nagy változást hoz az Ikrek hava
© Shutterstock

Szenvedélyes éjszakákat, felejthetetlen izgalmakat, és élményekkel teli gazdag időszakot tartogat az Ikrek hava 3 csillagjegy számára.

Az Ikrek hava május 21-én kezdődik és június 20-án ér véget. Ez az időszak arra késztet bennünket, hogy szocializálódjunk, merjünk nagyot álmodni és valósítsuk is meg vágyainkat. Készen állunk munkát, és hajszínt váltani, továbbá lépéseket tenni a szebb jövőért. Rengeteg új élményben lesz részünk barátainkkal és kedvesünkkel együtt. Ámde, van 3 olyan csillagjegy, akik mindent elsöprő, jelentős változásokkal számolhatnak ebben az időszakban. Mutatjuk a szóban forgó jegyeket!

Ikrek

Boldog születésnapot, Ikrek! Nem is lehetett számodra kérdés, hogy ez bizony a te időszakod lesz! Az előtted álló időszakban zöld utat kapsz, hogy megvalósíthasd önmagadat és a vágyaidat. Itt az ideje előrukkolni azokkal a régóta halogatott, nagyszerű ötletekkel, amelyeken talán hónapok óta ülsz. Még ha a hónap végéig retrográd mozgást is végez az uralkodó bolygód, akkor is sikereket érhetsz el a meggyőzés terén. Minden szükséges támogatást megkapsz a csillagoktól ahhoz, hogy olyan életet alakíthass ki magadnak, amilyennel már igazán elégedett lehetsz. Ha egyedülálló vagy, szinte lehetetlen, hogy ne ismerkedj meg valakivel egy buliban vagy összejövetelen!

Nyilas

Mivel a csillagjegytestvéred időszakába léptél, neked is kijut a jóból ebben a periódusban. Amúgy sem vagy szomorkás, elveszett lélek, de ebben az időszakban még derűsebb és élettel telibb leszel. Egészen kivirágzol és kedved kapsz ahhoz, hogy maximálisan élni kezd az életedet. Egyik nap a legnagyobb nyugalomban, békességben wellnessezel a vízparton, a következőben már hegyet mászol Nepálban. Nagyjából így kell elképzelned az előtted álló, eseménydús heteket. Még ha nehézséged is támadna, egy szörfdeszkával meglovagolod őket, ugyanis semmi sem állhat közéd és élet közé, amely partikat, új barátságokat, de még új szerelmet is tartogathat a számodra.

Vízöntő

Szerelem, szex és szórakozás vár rád a következő hetekben. Párban élőként hihetetlenül felforrósodik nálatok a helyzet és a szexualitás új szintjeit tapasztalhatjátok meg.  Ám előfordulhat, hogy ugyanezt teszed az új kedveseddel vagy az egyéjszakás kalandoddal. Sőt, a tartós kapcsolatban élők váratlanul össze is házasodhatnak. A nyarad első néhány hete minden lesz, csak eseménytelen nem. A barátaid gondoskodnak a bolondozási lehetőségekről, és arról, hogy új élményekkel gazdagodj, de azért igyekezz nem meggondolatlanul ugorni bele minden kalandba. Igaz, nagyszerű ez az időszak a régi álmaid megvalósításához, ilyen tekintetben érdemes kockáztatni!

Még ezek a cikkek is várnak rád:

8 kristály, ami szélsebesen bevonzza a szerelmet az életedbe

9 jel, hogy magas érzelmi intelligenciával rendelkezel

Mit árul el rólad a születési éved?