Quantcast

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. június 24.: A Nyilas lelkét megérinti valaki, a Halak pénzügyi sikerekkel számolhat

Napi horoszkóp, 2022. június 24.: A Nyilas lelkét megérinti valaki, a Halak pénzügyi sikerekkel számolhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!

Karrierrel és pénzügyekkel kapcsolatos sikerekkel számolhatnak a csillagjegyek a pénteki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS   

A kemény munka, a lelkesedés és az elhivatottság most meghozza a gyümölcsét, Kos. Új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, hogy profitálj művészi tehetségedből. Ám ennek van egy hátulütője: túl keményen dolgozol, és ki vagy merülve, így nem tudsz elég kreatív lenni, pedig ott van benned az ihlet! Próbálj egy előnyösebb időbeosztást összeállítani!

BIKA                   

A hozzád közel álló emberek egy kicsit aggódhatnak érted, Bika. A túl sok munka miatt leterhelt vagy, stresszes, és nem vagy olyan sugárzó, mint máskor. Ha teheted, tarts ma egy kis pihenőt, esetleg maradj otthon, mert a kiégés szélén táncolsz. Ne aggódj, ettől még nem veszíted el a lehetőségedet a sikerre, de nagy szükséged lenne a pihenésre.

IKREK

Minden jól alakul körülötted, Ikrek, mégis bizonytalan vagy. Talán nem érzed magad eléggé fittnek, és nehezedre esik koncentrálni. Ez nem a megfelelő nap az új projektek elindítására. Próbálj meg inkább a régi feladatok befejezésére koncentrálni, hogy ez egy eredményes nap legyen!

RÁK

Mostanában olyan jól ment a szekered, ezért kedved támad egy kis vásárolgatáshoz. Ezzel nincs is semmi baj, de hajlamos lehetsz az impulzusvásárlásra, és azt is megveszed, amire nincs szükséged. Ugyanígy jellemző lehet rád, hogy össze-vissza eszel és iszol, nem figyelve a következményekre. Élvezd az életet meg a sikereidet, de ne küld szabadságra a józan eszedet.

OROSZLÁN

Új lehetőségek nyílnak meg előtted a karrieredben. Fantasztikus teljesítményedet bónusszal vagy előléptetéssel jutalmazhatják a munkahelyeden. Ám örömödet beárnyékolhatják bizonyos félelmek vagy aggodalmak, amelyek nagy valószínűséggel a munkádhoz vagy az egészségedhez kapcsolódnak.

SZŰZ

A siker ígérete miatt kész vagy túlórázni. Rengeteg feladatod lesz, és bár nem minden úgy alakul, mint ahogy tervezted, jelentős eredményeket érhetsz el. Viszont, ha azon kapod magad, hogy olyan problémákon töprengsz, amelyeket nem tudsz megoldani, vagy amelyek megoldása több időt igényel, ma próbáld meg ezeket mellőzni, mert csak elvonják a figyelmedet.

MÉRLEG

Üzleti és pénzügyi sikerek kopogtatnak az ajtódon, és nem kis örömet okoznak ma Mérleg. Ám a sikerednek akad némi hátránya: megtalálhatnak az érdekemberek, akik szeretnének kölcsönkérni vagy egyszerűen csak kihasználni. Légy óvatos azzal kapcsolatban, kiknek szeretnél segíteni, ugyanis sokan nem őszinték veled.

SKORPIÓ

Kezd szépen kibontakozni a vágyott karrier, de rá kell jönnöd: megvan az árnyoldala is. Több felelősség hárul rád és bizonytalan vagy a képességeidet illetően. Másfelől kényelmetlenül érezheted magad, amiért megváltozik a kollégáiddal való viszonyod, akikkel eddig jóban voltál. De ne hagyd, hogy ezek közül bármi is beárnyékolja a sikeredet, és az örömödet!

NYILAS

A közelmúltban jelentős felfedezéseket tettél önmagaddal, az életeddel kapcsolatban, amelyek felvidítottak, de némi szomorúságot is okoztak. Érzékeny oldalad azt sugallja, hogy ez határozott előrelépés a spirituális utadon. Ez még korántsem a jéghegy csúcsa, mivel megismerkedhetsz valakivel, aki társként csatlakozik hozzád, és azonnal megérinti a lelkedet.

BAK

Sok vágyad megvalósult, vagy éppen folyamatban van, Bak. Némelyikük még jelentős anyagi haszonnal is járt. Ez bearanyozza a napjaidat. Azonban a körülötted lévők is szeretnének részesülni a tortádból, és esetleg pénzt kérnek tőled. Persze szívesen segítesz másoknak, de ne hagyd, hogy kihasználjanak!

VÍZÖNTŐ

Fényes karrier és üzleti siker vár rád a mai napon. Valószínűleg izgatottnak és motiváltnak érzed magad, és már tervezed is a következő célodat. Ám azt tapasztalhatod, hogy mostanában elfordultak tőled a barátaid. Talán azért, mert eléggé elhanyagoltad őket. Még jóvá teheted azzal, ha mielőbb elhívod őket valahova!

HALAK

A siker minden szinten kitölti az életedet – még jelentős bevételre  is szert tehetsz -, és csodálatosan érzed magad, Halak. Ennek az a hátránya, hogy egy kicsit túlságosan lelkiismeretes vagy. Sok plusz órát fektetsz a munkádba, de kissé elhanyagolod a szeretteidet. Ne dolgozz keményebben a szükségesnél! A rengeteg stressz miatt könnyen lerobbanhatsz. Akkor pedig mit ér az előléptetés meg a siker?

VAN MÉG EGY KIS IDŐD?

Gyakran találkozol a 11:11-el? Tudd meg, milyen üzenetet rejt számodra!

Viszlát testi és lelki fáradtság: 5 kristály, ami energiával tölt fel

Mit árul el rólad a születési éved?