Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 7.: Csodák történhetnek az Oroszlánnal, a Vízöntő lesokkolja a környezetét a tettével

2022. július 07.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. július 7.: Csodák történhetnek az Oroszlánnal, a Vízöntő lesokkolja a környezetét a tettével

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtök? Íme az Elle napi horoszkópja!


Hallgassanak a csillagjegyek az ösztöneikre a csütörtöki horoszkóp szerint! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Ma rá fogsz jönni, hogy te vagy a hiányzó puzzle darab, amelyre az embereknek szükségük van, Kos. Légy a segítségükre, inspiráld, varázsold el őket úgy, ahogy csak te tudod! Szinte mindenkire képes vagy jó benyomást tenni. Persze ettől még nem kell a saját életed háttérbe szorítani, csak tudj arról: fontosabb vagy, mint gondolnád!

BIKA   

Mindenki veled akarja ma megosztani a gondolatait. Igyekezz a tényekre támaszkodni, amikor tanácsot adsz, és ne hagyd, hogy az érzelmeid átvegyék feletted az irányítást. Érdemes ezt megfogadod a munkahelyeden is gyakorolni. A mai napon az érzelmeid elhomályosíthatják az elmédet, és rossz döntéseket hozhatsz.

IKREK

Nagyon semleges, független szemszögből kellene értékelned egy helyzetet. Ma az érzelmeid meggondolatlan tettekhez vezethetnek, ezért is gondolkozz, mielőtt cselekszel. Meg fogsz lepődni, milyen elképesztő módon alakulnak a dolgok, ha először egy kicsit használod a fejedet.

RÁK

Ha ma egy másik személyről beszélsz, Rák, győződj meg arról, hogy nem mondasz olyat, ami felzaklatná, ha éppen ott állna. Lehet, az illető amúgy is pletyka tárgya, de ez nem mentség arra, hogy részt vegyél benne. Légy tudatában annak, amit mondasz, nagy hatással van a körülötted lévő emberekre.

OROSZLÁN

Ez egy olyan nap, amikor cselekedned kell! Bízz magadban és az ösztöneidben. Ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor kérj tanácsot, de ne szalaszd el a mai energiákat, amelyek segítenek előrelendíteni a céljaidat, ügyeidet. Sőt, ha ma elég nyitott vagy és követed a jeleket, csodák történhetnek veled!

SZŰZ

Lehet, kissé tanácstalannak érzed magad, hogy merre indulj el, Szűz, és ebben most mások sem lehetnek a segítségedre. Ideje elengedni azokat a dolgokat és szokásokat, amelyek már nem működnek. Ne keseregj, inkább érezd jól magad, ha megszabadulsz mindattól, ami nem szolgál téged!

MÉRLEG

Menj ki a szabadba, Mérleg. Kapcsolódj újra a természethez, és légy tudatában a négy elemnek. Lélegezz mélyeket, és töltsd meg tüdődet ezzel az energizáló életerővel. Légy egy kicsit a jelen pillanatban, tisztítsd meg elmédet, és figyeld meg, milyen csodálatos ötletek jutnak az eszedbe!

SKORPIÓ

Oszd meg másokkal a tudásodat, bölcsességedet, Skorpió. A környezeted vevő lenne a gondolataidra.  Neked is jól esne a szeretet és figyelem, amelyben részesítenének. Egyúttal rá fogsz jönni, hogy egyeseknek sokkal fontosabb vagy, mint azt gondolnád. Viszont, ha ma döntéseket kell hoznod, hagyatkozz a tényekre!

NYILAS

Ez egy fontos nap számodra, mert értékes kapcsolatokat építhetsz ki másokkal, Nyilas. Gyors tempójú, szellemes beszélgetésekbe és vitákba keveredhetsz, amelyekből rengeteget tanulhatsz. Jól látod egy bizonyos probléma mindkét oldalát, mégis bizonytalan vagy, pedig még ma kellene döntést hoznod.

BAK

Nehéz lesz a  munkáddal haladnod, mert figyelmed egyik témáról a másikra ugrik. Ez a nap nem való arra, hogy megoldásokat találj vagy nagy dolgokat vigyél véghez. Jobban jársz, ha kutakodsz, kérdéseket teszel fel és tényeket gyűjtesz. Érdemes lehet meghallgatnod az idősebb, tapasztaltabb emberek meglátásait.

VÍZÖNTŐ

Ma erős ellenállásba ütközhetsz, és úgy tűnik, valaki durván meg akar bántani, Vízöntő. Erre valami egészen meglepő dolgot teszel, amivel még a környezetedet is lesokkolod. Bizonyos tekintetben ez egy fontos nap lesz, ami áttörést, és gyökeres változásokat hoz az életedben, és igen: ezt az a bizonyos tetted indítja el.

HALAK

Cselekedj az ösztöneid szerint ma, Halak, és nem fogsz rosszul járni. Lehet, fel kell adnod egy kicsit az irányítást, és egy napra félre kell tenned a logikus gondolkodást. Engedd, hogy a szél oda vigyen, ahová sodorni akar. Ez nap úgysem a nagy döntések meghozataláról és a gyors cselekvésről, hanem sodródásról szól.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves