Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 28.: A Bika párja mással flörtöl, a Szüzet belerángatják élete legnagyobb kalandjába

2022. július 28.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria csütörtök napi horoszk csaillagjegyek
Napi horoszkóp, 2022. július 28.: A Bika párja mással flörtöl, a Szüzet belerángatják élete legnagyobb kalandjába
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


Meglehetősen érzékenyek a csillagjegyek a csütörtöki horoszkóp szerint, ezért mindenki kétszer is gondolja meg, mit mond! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Két nagyon ellentétes véleményt kaphatsz egy fontos kérdésben. Fogalmad sincs, melyikre kellene hallgatnod, mivel most nehezedre esik megbízni a saját értékítéletedben. Az igazság az, hogy a dolgok nem olyan egyértelműek, mint amilyennek első pillantásra tűnnek. Talán jobb lenne nem ma döntened!

BIKA   

Hajlamos vagy arra, hogy egy kicsit agresszívebben küzdj a céljaidért, valamint vehemensebben állj ki a véleményed mellett. Magad is meg vagy lepve azon, mennyire erélyes vagy. Viszont ma furcsa dolgot veszel észre, és az lehet az érzésed: mással flörtöl a partnered. Mielőtt nekiesnél, vizsgáld meg a helyzetet, nem-e érted félre!

IKREK

Tele vagy energiával, Ikrek, szóval ne pazarold el! De annak is légy tudatában, hogy ma egy olyan nap van, amikor a legkisebb megjegyzés vagy sértés is hatalmas láncreakciót indíthat el, méghozzá komoly csatákkal. Az emberek érzelmileg labilisak, ezért légy óvatos!

RÁK

Valószínűleg ma egymásnak ellentmondó tényekkel kell szembenézned. Előfordulhat, hogy a kapott információkat eltorzítják az érzelmek, ezért vedd figyelembe a megérzéseidet! Ezenfelül kénytelen leszel egy kis nyomozói munkát végezni, ha meg szeretnéd tudni az igazságot.

OROSZLÁN

Fantasztikus ígéreteket kapsz, amelyek csodálatos dolgokat és lenyűgöző jutalmakat kínálnak. De azért légy óvatos, és figyelj arra, ha megszólal benned a vészcsengő. Lehet, hogy mindez jól hangzik, de ha nem tudják alátámasztani, akkor sajnos csak üres ígéretek.

SZŰZ

Eleinte valószínűleg semmi kedved hozzá, de addig-addig noszogatnak a barátaid, amíg be nem adod a derekadat. Jól is teszed, tarts velük, ha hívnak, mert életed egyik legfenomenálisabb kalandját élheted át. Egyedül attól intenek óva a csillagok, hogy ne légy túlzottan kritikus, mert az emberek érzékenyek lehetnek körülötted.

MÉRLEG

Ne lepődj meg, ha néhány célodat a mai napon próbára teszi a sors. Lehet, épp erre van szükséged ahhoz, hogy fény derüljön arra, mennyit vagy hajlandó áldozni a sikerért. De a munkahelyeden is kihívás elé állítanak, hogy kiderüljön, alkalmas-e vagy egy bizonyos pozícióra.

SKORPIÓ

Ma nem várt ellenállásba ütközhetsz, és minél jobban ragaszkodsz az álláspontodhoz, makacskodsz, annál rosszabb lesz. A mai napon egyedül a kompromisszum lehet célravezető. Viszont nem árt, ha tudod, kissé érzékenyek az emberek körülötted, és a legapróbb megjegyzés is a külsejükre komoly vitát eredményezhet.

NYILAS

Fogalmazz egyértelműen és tisztán, Nyilas. Így elkerülheted a félreértéseket, amelyekbe ma igazán könnyen bele lehet szaladni. Eléggé érzékenyek körülötted az emberek, egyesek már-már keresik a lehetőséget, hogy levezessék a feszültségüket. Ismerkedésnél pláne igyekezz világosan közölni a szándékaidat!

BAK

Ez is egy olyan nap, amikor összecsap az elméd a szíveddel. Könnyen úrrá lehet rajtad emiatt a döntésképtelenség. Bölcsen teszed, ha nem ma hozol nagy döntéseket. Viszont érdemes lenne a mai napon áttekintened a pénzügyeidet. Előfordulhatnak váratlan kiadások, ezért kétszer is gondold meg, mire költesz a napokban.

VÍZÖNTŐ

Ideje lenne beszélned egy problémáról, Vízöntő. Nem ajánlott tovább húznod a dolgot, mert később csak még rosszabb lesz. Emellett lépj kapcsolatba olyan emberekkel, akikkel rég nem beszéltél. Azonkívül, hogy jót tesz a lelkednek, értékes és hasznos információkat oszthatnak meg veled.

HALAK

Olyan dolgokat hallhatsz ma, amelyek egészen megdöbbentenek. Mielőtt készpénznek vennéd őket, járj utána, mennyi igazságtartalmuk van, és csak azután reagálj rájuk. Így legalább azt is elkerülheted, hogy akaratodon kívül megbánts másokat, ami sajnos ezen a napon könnyen sikerülhet az emberek érzékenysége miatt.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves