Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 21.: A Kost előléptetik, a Szűz pezsgőt bonthat és ünnepelhet

2022. július 21.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. július 21.: A Kost előléptetik, a Szűz pezsgőt bonthat és ünnepelhet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


Ma leginkább a pénzügyek foglalják le a csillagjegyek figyelmét, és akár meg is csinálhatják a szerencséjüket a csütörtöki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Új lehetőségek adódhatnak a szakmai helyzeted javítására, Kos. Akár azonnali előléptetést is felajánlhatnak, és plusz bevételhez juthatsz. Ha saját üzleted van, akkor valaki kész befektetni a vállalkozásodba. Hallgasd meg a különböző opciókat, és utána kérj egy kis gondolkodási időt. A pároddal pedig felettébb romantikus este vár rátok.

BIKA   

Bár a mostani projektek és pénzügyek akadályokba ütközhetnek, mégis előfordulhat, hogy learathatod a múltbeli erőfeszítések gyümölcsét. Kitartó természeted további sikereket biztosít a jövőben, még akkor is, ha most blokkolva vagy. Ma új ajtók nyílnak meg előtted a folytatással kapcsolatban.

IKREK

Ma a meggyőző erőd csúcsán vagy. Ez egy jó nap arra, hogy fizetésemelést kérj vagy egy új projektet népszerűsíts. Ha támogatókra van szükséged, biztos megkapod őket! A megfigyelő készségeid élesek, képes vagy belelátni az emberekbe, és a mai napon különösen nagy hasznát veszed ezeknek a képességeknek.

RÁK

Nyugtalanság kínozhat egész nap, mert lehet, hogy tele vagy fizikai energiával, de nem vezeted le. Vagy várnod kell valami fontosra, ami frusztrálónak bizonyul. Légy türelemmel, és foglald le magad, de jó, ha tudod, nem alkalmas a mai nap az új projektek elindítására, sem a társasági összejöveteleken való részvételhez.

OROSZLÁN

Az éleslátásod, a kreativitásod és a találékonyságod ma mind-mind a segítségedre lesz, Oroszlán. Az új ötletek sűrűn és gyorsan jönnek. Jelentős eredményeket érhetsz el, és mindenre jut időd, amit a fejedbe veszel. Semmi meglepő nem lesz abban, hogy nap végére teljesen kimerülsz.

SZŰZ

Ez a nap kiváló eredményeket ígér az üzlet és pénzügyek területen. A hosszú távú befektetések megtérülhetnek, és pénz állhat a házhoz. Ezzel együtt további új lehetőségek merülhetnek fel. Kedvező ez a nap a régi projektek befejezésére, de akár az újak indítására is. Délután ne felejtsd megünnepelni a sikereidet!

MÉRLEG

Dolgozz ma szorgalmasan az álmaid megvalósításán. A siker határozottan úton van, bár nem biztos, hogy olyan gyorsan közeledik, mint szeretnéd. Többször is kibillentenek a lendületből a telefonhívások és a fontos üzenetek. Ne hagyd, hogy ezek túl sok időt vegyenek el tőled!

SKORPIÓ

A szokásosnál is nehezebben ébredhetsz fel ma reggel, Skorpió, mert az energiád megcsappant, emiatt nem is leszel túl aktív. Pillanatnyi letargiád ellenére tudd: minden sokkal jobban alakul, mint ahogy azt te most látod.  Este korán feküdj le, és holnap sokkal energikusabb leszel.

NYILAS

Hirtelen rádöbbenhetsz, hogy sok befejezetlen feladatod van, amit el kell végezned. Hirtelen elönt a tettrekészség és felpörögsz. Ha elég koncentrált vagy, és jól sakkozol az időddel, nem fogod túlságosan leterheltnek érezni magadat, viszont sikert sikerre halmozhatsz. Nap végén ne felejtsd el megjutalmazni magad!

BAK

Az üzleti és pénzügyi ügyek ma ígéretesnek tűnnek, de előfordulhat, nincs affinitásod ezzel foglalkozni, és inkább pihennél vagy kevésbé fontos dolgokkal foglalkoznál. Pedig megérné erre egy kis figyelmet fordítani, mert nem biztos, hogy a mai lehetőségek holnap is élni fognak.

VÍZÖNTŐ

Ma az üzleti és pénzügyekkel kapcsolatos kérdések azonnali figyelmet igényelnek. Semmiképpen se halogasd, mert anyagi kellemetlenséged származhat belőle, vagy elúszhat egy remek lehetőség, ami sok pénzt hozna a konyhára. Vegyél erőt magadon, és koncentrálj, máskülönben bánni fogod, hogy nem így tettél!

HALAK

Nagyszerű nap a mai ahhoz, hogy elmenj egy masszázsra, vagy tanulmányozd a természetes gyógymódokat, például a gyógynövényeket vagy az aromaterápiát. Kombináld őket a veled született gyógyító képességeddel, Halak, és csodás eredményeket érhetsz el. Az elméd most különösen fogékony, és rengeteget tanulhatsz!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves