Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 19.: A Bikát meglepi partnere viselkedése, az Ikrek jó időben lesz jó helyen

2022. július 19.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. július 19.: A Bikát meglepi partnere viselkedése, az Ikrek jó időben lesz jó helyen
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Örülhetnek a csillagjegyek, mert romantika és az új szerelem lehetősége van a levegőben a keddi horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Úgy tűnhet, ma mindenki téged akar. Természetednél fogva udvarias és szociálisan érzékeny emberként kötelességednek érezheted, hogy minden meghívást elfogadj. De a mai napon nem ez a megoldás! Csak azokat a lehetőségeket fogadd el, ahol jó is fogod érezni magad, máskülönben az arcodra lesz írva a véleményed.

BIKA   

Romantikus estét tervezel mára, Bika? Ha igen, akkor valószínűleg felülmúlja az elképzeléseidet, mivel meglepő dolgot tehet a partnered. Sőt, ma még a barátokkal való találkozások is a vártnál jobban sikerülnek, és valószínűleg új ismerősökre is szert teszel. Ezen a napon bárkit meggyőzhetsz bármiről, az emberek valósággal isszák a szavaidat.

IKREK

Ma jó időben leszel jó helyen ahhoz, hogy egy különleges személlyel találkozz. Kissé nyugtalan és frusztrált lelkiállapotban kezded a napot, Ikrek, de bármi történik is a találkozás során, az kizökkent belőle. Ez a dolog jelentős változásokkal járhat az életedben hosszú távon.

RÁK

Több lehetőséged is adódik a pénzed gyarapítására. Bár egyelőre nem vagy halandó új projektbe belevágni, érdemes meghallgatnod az ötleteket. Még az is lehet, némelyik annyira biztonságosnak tűnik, hogy mégiscsak kedved kapsz hozzá. A pároddal töltött idő ma emlékezetesnek bizonyul.

OROSZLÁN

Megmutatkozik ma az érzéki oldalad,Oroszlán. Ha egyedülálló vagy, gond nélkül elcsábíthatod azt, akit csak szeretnél! Ha pedig párban élő vagy, romantikus együttlétre számíthatsz, ami a vártnál forróbbra sikeredik. A sok elismerő tekintetnek és a bókoknak köszönhetően sokat nő a mai nap folyamán az önbizalmad.

SZŰZ

Ma reggel felébredsz, belenézel a tükörbe, és arra jutsz: utálod, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg, és imádod. Mindenesetre, ez egy jó nap az új ruhák vásárlására vagy a hajvágásra. Ideje lenne kicsit kényeztetni magadat, nincs ebben semmi önzőség! Csak ne ess túlzásokba a finom ételekkel vagy italokkal, mert nem biztos, hogy holnap tetszeni fognak a következmények!

MÉRLEG

Ma azt veszed észre, a kapcsolataidon keresztül önismeretre teszel szert, Mérleg, különösen azáltal, hogy segítesz azoknak, akiket szeretsz. Valaki bajban van, és szüksége van a segítségedre. Amennyiben tudsz, segíts neki mert most különösen érzékeny és éleslátó vagy. Lazán képes vagy csillapítani mások haragját és megfelelően közvetíteni a vitákat.

SKORPIÓ

Ne legyél túl merev és makacs ma, Skorpió! Megértőbb megközelítést kell alkalmaznod a környezeteddel szemben. A mai hangulatod arra késztet, hogy elgondolkozz a kapcsolataidon, miként járulnak hozzá az életedhez. Néhány viszonyod elengedése lehet a legjobb út a boldogsághoz.

NYILAS

Nyugtalan vagy és szorongsz. Szeretnél kicsit kiszakadni a mindennapokból, de a feladataid mennyisége nem engedi. Van valaki, akitől szívességet kérhetnél, ám nem teszed, és épp a büszkeségeddel nehezíted meg a mai napodat. A döntés a te kezedben te van!

BAK

A nap folyamán előfordulhat, hogy egy olyan projektben veszel részt, amely igencsak felkelti az érdeklődésedet. Talán a szükségesnél is jobban beleveted magad. Vigyázz, ne vonja el túlságosan a figyelmedet a tennivalókról, Bak! Viszont az intuíciód segítségével értékes tapasztalásban lehet ma részed!

VÍZÖNTŐ

Reméled, eléred a célt, amiért régóta dolgozol? Ne hagyd, hogy félelmet keltsen benned az: még nem jártál sikerrel. Az aggodalmad blokkolhatja a kreatív energiádat, és elveszítheted az önmagadba vetett hitedet. A szerencsés változások már a levegőben vannak!

HALAK

Ma különösen gondoskodó hangulatban lehetsz, Halak.  De fennáll annak a veszélye, hogy túlságosan segítőkész és támogató vagy, ami egyesek számára fojtogatónak tűnhet. Szeretteid szeretnének kipihentnek és boldognak látni, ezért fordíts egy kis energiát önmagadra is! Menj el egy masszázsra vagy egyéb kezelésre. Élj egy kicsit!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves