Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Napi horoszkóp, 2022. július 12.: A Skorpió élvezi a csillagok áldását, a Halak megdöbbenti a környezetét

2022. július 12.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. július 12.: A Skorpió élvezi a csillagok áldását, a Halak megdöbbenti a környezetét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Rázós nap elé néznek a  csillagjegyek a keddi horoszkóp szerint, mivel több helyzet – illetve személy is – próbára teheti az idegrendszerüket! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Próbáld ma új élményekkel gazdagítani a napodat, Kos. Ez egy fontos időszak számodra, és szükség van az új ingerekre. Ugyanakkor van valaki a környezetedben, aki ellened dolgozik. Amíg te a békés megoldásokra törekszel, ő jóformán  háborút indítana. Húzd meg határozottan a határaidat, különben komoly kellemetlenségeket okozhat az illető.

BIKA   

Hagyd, hogy a dolgok a maguk módján menjenek, és csak sodródj az árral! Az ellenkezés, a harc ma semmilyen szinten sem célravezető. Ha mégis megpróbálkoznál vele, azzal feszültséget teremtenél magad körül, és te húznád a rövidebbet. Amennyiben mégis belekeveredsz egy vitába, kerüld a személyeskedést!

IKREK

Hirtelen ma tele leszel energiával, Ikrek. Semmi és senki sem állhat az utadba, gőzerővel veted bele magadat a munkába és vágyaid megvalósításába. Viszont nézeteltérések merülhetnek fel napközben. Ahelyett, hogy a negatívumokra koncentrálnál, fókuszálj arra, mit tanulhatsz a helyzetből!

RÁK

Lehet, egy kicsit megijeszt a levegőben jelen lévő puskaporos hangulat, Rák. Próbálj meg nem kibillenni az egyensúlyodból akkor sem, ha a környezeted durván viselkedhet. Ha viszont belemennek az igazság feszegetésébe, nyugodtan oszd meg a saját véleményedet, „igazságodat”, mert érdekes fordulatot vehet a beszélgetés.

OROSZLÁN

Egyesek váratlan cselekedetei rosszul eshetnek vagy éppen felkavarhatnak. Hamar feltűnik, mennyire érzékeny vagy ezen a napon. Használd a hiedelmeidet vagy az elveidet útmutatásként, hogy segítsenek eligazodni a nehéz helyzetekben. Maradj hű önmagadhoz, és ne engedd, hogy mások döntsenek helyetted!

SZŰZ

Itt az ideje, hogy megvalósítsd az eddig szőtt terveidet, Szűz! Ülj a vezetőülésbe, és vedd át az irányítást!  A siker érdekében kénytelen leszel felállítani magad köré néhány falat, ugyanis ma többen is megpróbálhatnak beléd kötni. De ne feledd, hogy az emberek nem azért kritizálnak téged, mert nem szeretnek vagy kifogásuk van a  személyed ellen.

MÉRLEG

Egész jó lesz a hangulatod a nap folyamán. Élvezed, hogy vezetőként léphetsz fel, de legalábbis megcsillogtathatod a tudásodat, tehetségedet. Ám ezt néhányan rosszul viselhetik, és megpróbálhatnak beléd állni. Ne hagyd magadat megzavarni napközben, mert ma igazi úttörő válhat belőled!

SKORPIÓ

Légy ma egy kicsit bátrabb a szokásosnál! Vállalj némi kockázatot, és valósítsd meg a tervedet. Nyugtasson a tudat, hogy a csillagok áldását élvezed! Ugyanakkor feszültség, nyugtalanság uralkodik benned. Zárd ki a  negatív gondolatokat a fejedből, különben nem érhetsz el átütő sikert!

NYILAS

Te vagy az, Nyilas, aki megvilágítja ma a környezete elméjét. Ha ezt bölcsen használod, akkor jelentős sikereket érhetsz el mások segítségével vagy hálásak lesznek neked a segítségedért. Csak arra ügyelj, hogy a kritikáid építő jellegűek legyenek, és véletlenül se légy túl durva másokhoz. Más szóval, légy kedves!

BAK

A környezeteddel való interakció nem igazán kielégítő ma számodra. Az az érzésed támadhat, nem érdekelsz másokat annyira, mint gondoltad. Ne feledd: mindenkinek lehet jobb-rosszabb napja, ami miatt figyelmetlennek tűnhet. Valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy hidegnek és érdektelennek látszanak.

VÍZÖNTŐ

Egy rövid időre elvonulnak a felhők a fejed fölül, Vízöntő. De nem tart sokáig a békés hangulatod, mivel a környezetedben mindenki más paprikás hangulatban van. Villámgyorsan előkerülhetnek a csontvázak a szerkényből, és egy visszafordíthatatlan háború kellős közepén találhatod magad.

HALAK

Ne fogd vissza magad! Valószínűleg ma jött el annak a napja, hogy ki kell mondanod a véleményedet. Nem te generálod a feszültséget, de ha már vitát indít valaki a környezetedben, akkor ezúttal ne menekülj el. Elképesztő fordulatot vehet a szituáció, ha végre őszintén megnyílsz, és kiállsz magadért. Ezzel kifejezetten meglepheted az embereket.


 



Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves