Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 20.: A Mérleget kikészítik idegileg a kollégái, a Skorpió kapcsolata durva szakaszon megy keresztül

2022. december 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. december 20.: A Mérleget kikészítik idegileg a kollégái, a Skorpió kapcsolata durva szakaszon megy keresztül
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma alaposan átgondolják az életüket a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma felteszed magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e. Milyen a magánéleted? Olyan emberek vesznek körbe, akik jó hatással vannak rád? Mit akarsz valójában az élettől? Valószínűleg a mai napon választ találsz ezekre!

Bika

Semmi sem egyszerű, ha a családodról van szó. Előfordulhat, hogy egyes rokonokkal összetűzésbe keveredsz bizonyos problémák miatt. De ne aggódj, mert meg fogod találni az erőt magadban, aminek a segítségével megoldhatod a gondokat!

Ikrek

Szeretsz tanácsokat adni az embereknek, és segíteni nekik, hogy megtalálják a helyes utat az életükben. Most viszont neked lenne rá szükséged, mivel egy kicsit elveszettnek érezd magad. Rajtad ki fog segíteni?

Rák

A mai napon azt kell átgondolnod, hogy mennyire vagy hajlandó változtatni a meggyőződéseiden. Olyan események történnek, amik nyomást gyakorolnak rád, ám te nem vagy a változások híve, és a jól bevált módszereidhez is ragaszkodsz.

Oroszlán

A szabadságod fontosabb számodra, mint bármi más az életedben. Ma viszont olyan események történnek, amik elgondolkodtatnak ezzel kapcsolatban. Nem lehet, hogy a szabadságvágyad inkább menekülési kényszer?

Szűz

Ma kisebb megvilágosodásban lesz részed, kedves Szűz. Végre meglátod, kik azok az emberek, akik csak kihasználnak, és nem tesznek hozzá semmit az életedhez. Ennek fényében meghozol néhány fontos döntést a mai napon.

Mérleg

Néhány nagyon szűk látókörű kollégád az idegeidre mehet. Még szerencse, hogy ma van türelmed hozzájuk. Sőt, két ellentétes nézetű munkatársad veszekedésébe is belecsöppensz, de legalább segíthetsz nekik abban, hogy megértsék egymást.

Skorpió

Ma durva szakaszon mehet keresztül a kapcsolatod, Skorpió. Nagyon pesszimistán láthatod a helyzetedet, különösen akkor, ha az utóbbi időben is már sok gondotok volt. De megéri kitartanod, hamarosan változni fognak a dolgok!

Nyilas

Kicsit nyomasztónak tűnhet a mai légkör, Nyilas. Szereted, ha szabadon csinálhatod, amit szeretnél, és zavar, ha a körülötted lévő emberek ezt megakadályozzák. Ez a korlátozás előhozhat néhány régi sebet, ami még nem gyógyult be teljesen.

Bak

Ne próbáld becsapni magadat, Bak! Szembe kell nézned néhány családi problémával, amit már nem söpörhetsz tovább a szőnyeg alá. Ha most sem teszed, hamarosan rosszabbra fordulhatnak a dolgok.

Vízöntő

Nagyon rágörcsölsz arra, hogy valakit ma meghódíts vagy megnyerj, legyen szó szerelmi vagy üzleti partnerről. De felesleges emiatt aggódnod, mert csak rontod az esélyeidet. Maradj nyugodt, és add önmagadat, úgy több az esélyed a sikerre!

Halak

Maga a sors vezet téged a mai napon, és így megismerkedhetsz egy különleges személlyel. Hajlamos lehetsz azt gondolni egyedülállóként, hogy úgysem lesz belőle semmi, de ennél nagyobbat nem is tévedhetnél! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves