Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 13.: Az Oroszlán ötlete rosszul sül el, a Mérleget kiszemeli magának a főnöke

2022. december 13.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. december 13.: Az Oroszlán ötlete rosszul sül el, a Mérleget kiszemeli magának a főnöke
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma kreatívan oldják meg a csillagjegyek a problémáikat! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon látszólag végtelen a képzeleted. Jobbnál jobb ötletek jutnak az eszedbe, amiket mások is kitörő örömmel fogadnak majd. A problémákat könnyedén, szinte szórakozva oldod meg. Ez a te napod, Kos!

Bika

Azt tapasztalhatod, hogy a dolgok sokkal könnyebbek mennek, mint az elmúlt pár napban. Éppen ezért kellene ma egy szusszanásnyi időt engedélyezned magadnak, hiszen utána úgyis teljesen bepörögsz majd az ünnepek miatt.

Ikrek

Nem kapod meg a várt támogatást vagy segítséget a munkahelyeden, de talán még a beígért előléptetést sem. Hirtelen bizonytalannak érzed a jövődet. Jobb, ha tudod: nem alkalmas a mai nap arra, hogy hirtelen döntéseket hozz!

Rák

Egész nap ide-oda rohangálsz, hogy teljesítsd a rád bízott feladatokat és kötelezettségeket. Szerencsére nap végén marad még egy kis időd önmagadra, hogy egy pohár bor mellett élvezd a munkád és erőfeszítéseid gyümölcsét.

Oroszlán

Monotonnak és szürkének érzed az életedet, ezért egy váratlan ötlettől vezérelve: feldobod. Olyan extrém, tőled szokatlan kalandokra vállalkozol, amivel nemcsak megleped a környezetedet, de sajnos némelyik ötleted rosszul is sül el.

Szűz

Káoszt és zűrzavart látsz magad körül. De amint megnyugszol, látni fogod a fényt az alagút végén. Ma fontos, hogy csak a saját feladataiddal törődj, és ne állj le segíteni másoknak, különben nem fogsz kiérni az alagútból.

Mérleg

Ma két lábbal állj a földön, és mindig  menj biztosra, mielőtt cselekszel. Ugyanakkor furcsa dologra leszel figyelmes, és olyan érzésed lehet, mintha a főnököd közelíteni próbálna feléd. Még ha az érzés kölcsönös, akkor  is óvatosnak kell lennetek!

Skorpió

Úgy tűnik, ez a nap egy kicsit megterhelő lesz számodra, és senkihez sem fordulhatsz segítségért, csak önmagadhoz. De legalább a nap végén olyan nagyszerű híreket hallhatsz, amik azt engedik sejtetni: elnyered a méltó jutalmadat az erőfeszítéseidért.

Nyilas

Olyan események történnek, amik előhívják belőled a harcos amazont. Talán a munkahelyeden ér igazságtalanság, vagy az iskolában kell a gyermeked védelmére kelni. Bármiről is legyen szó, nem félsz harcba szállni, és nálad csak a győzelem jöhet szóba.

Bak

Maradj távol azoktól a személyektől, akik negatív befolyással vannak rád, máskülönben akadályoztatni fognak, holott közel vagy már a célodhoz. Ráadásul kiváló nap ez a mai, hogy befejezd a függőben lévő ügyeidet, Bak.

Vízöntő

Ma ismét reflektorfénybe kerülsz. A középpontban lenni egy veled született képességed, és ezért mások iszonyúan  féltékenyek rád!  Viszont, ha van időd, próbálj meg elgondolkodni a múlton, jelenen és jövőn, mert sok kérdésedre választ kaphatsz.

Halak

Úgy tűnik, egyensúlyhiány van a magánéleted és a karriered között! A legjobb módja annak, hogy rendezd, ha világosan elhatárolod a kettőt egymástól, így egy újabb veszekedést is elkerülhetnél otthon, ami ma várna rád.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves