Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 4.: A Rákból főnök lesz, a Bak késő este kap egy felkavaró hívást

2022. augusztus 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 4.: A Rákból főnök lesz, a Bak késő este kap egy felkavaró hívást
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


Finoman szólva is bosszúságokkal teli nap elé néznek a csillagjegyek a csütörtöki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ma különösen magányosnak és túlterheltnek érezheted magad, Kos, ezért vágysz a partnered társaságára. De a mindkettőtöket érintő felelősségek távol tarthatnak titeket egymástól. Ez több, mint frusztráló. Ne hagyd, hogy emiatt egész nap feszült legyél! Koncentrálj a munkádra, és találkozz a  szerelmeddel vagy egy barátoddal.

BIKA   

Komoly felfordulások történhetnek körülötted. Szörnyen pechesnek érzed magad, mert minden eltörik vagy tönkremegy az otthonodban, és a munkahelyeden is kísért a balsors. Roppant érzékeny vagy ma, és a legártatlanabb megjegyzésen is vérig sértődsz. Késő délutánra nagymértékben javulni fog a helyzet!

IKREK

Eléggé akadozik ma a kommunikáció. Senkit sem érsz el, akit el kellene vagy csak problémásan. Nem kapsz meg fontos üzeneteket, félreinformálnak téged, tehát elég hamar elszakadhat a cérna. Légy nagyon körültekintő, mindent ellenőrizz, és semmit se bízz a véletlenre, így elkerülheted a komoly károkat!

RÁK

Ez a te napod, Rák! Igaz, eleinte nem egészen így fogod érezni, mert kész őrültek házának élheted meg a munkahelyedet. Rengeteg feladatod lesz, egyik-másik programodat el is kell halasztanod. Viszont íme, egy jó hír: ma valószínákeg előléptetnek, és te leszel a főnök! Eleinte lesokkol a dolog, de végül hihetetlenül szerencsésnek érzed majd magad.

OROSZLÁN

Néhány idős ember, talán a szüleid, vagy más rokonaid kritizálni fogják azt, ahogy a dolgokat kezeled. A rossz hír az: ma legkevésbé sem vagy türelmes, megértő hangulatban, és emiatt könnyen hajba kaphatsz velük. Inkább válts témát ahelyett, hogy belemennél egy vitába, ami rossz hatással lenne a kapcsolatotokra.

SZŰZ

Ma meggyűlhet a bajod a modern technikával. Bekrepálhat a telefonod, a laptopod, és más hasonló kellemetlenségekre számíthatsz. Már a nap elején oltári bosszús lehetsz, és sajnos akaratodon kívül másokon vezeted le a feszültséget. Őrizd meg a hidegvéredet, különben mindenkit elüldözöl magad mellől!

MÉRLEG

Ma csak a tényekre támaszkodj, Mérleg! Ne figyelj a pletykákra, ne ugorj bele semmilyen lehetőségbe, ami nem biztos. A sarkadban van a balszerencse, amit elkerülhetsz, ha józan döntéseket hozol, és nem hagyod, hogy akarva-akaratlanul átverjenek téged. Ha valami nagyon izgatja a fantáziádat, akkor ellenőrizd a tényeket!

SKORPIÓ

Meghiúsul az egyik terved, amihez nagy reményeket fűztél. Ez munkahelyváltással vagy egy közös üzlettel lehet kapcsolatos. Hirtelen magadba roskadhatsz, de azért ne mondj le teljesen a dologról, talán elég csak néhány változtatás, és akkor már sínen leszel!

NYILAS

Ez nem egy jó nap az utazásra, Nyilas. Már az utazás előtt – nemhogy közben – kellemetlenségek, bosszúságok érhetnek. Ha van még rád mód, akkor inkább halaszd el. Ha pedig nincs, akkor vedd elő a legtürelmesebb oldaladat, és szerezz be egy rettentően izgalmas könyvet, ami lefoglalja a figyelmedet!

BAK

Valami fontos hírre vársz? Valószínűleg nem ma érkezik meg, de helyette leköt majd a karriered, ugyanis előtérbe kerül egy nagyszerű szakmai lehetőség. Viszont késő este felhív valaki, akire a legkevésbé sem számítasz, és eléggé felzaklathat az, amit mond. Hogy ez jó vagy rossz, azt hamarosan megtudod!

VÍZÖNTŐ

A munka miatt ma kevesebb időt tölthetsz a kedveseddel. A probléma az, hogy ez nem először fordul elő mostanában. Mindkettőtöknek kezd ebből elege lenni, de tudjátok: egyelőre nem tehettek ellene. Emiatt ne vesszetek össze, inkább koncentráljatok arra a csodás kis időre, amit együtt tölthettek.

HALAK

Előfordulhat, hogy az utazásodat - esetleg egy találkozót - váratlan fejlemények miatt el kell halasztani. Feleslegesen aggódsz, ma úgyis megoldódik a gond, és holnaptól ismét minden a legnagyobb rendben lesz. Idegeskedés helyett inkább kösd le az energiádat valamilyen kellemes tevékenységgel.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves