Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 26.: Az Ikrek élete drámai fordulatot vesz, a Rák munkahelyén kiderül egy pletykáról, hogy igaz

2022. augusztus 26.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 26.: Az Ikrek élete drámai fordulatot vesz, a Rák munkahelyén kiderül egy pletykáról, hogy igaz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


Rohamosan közelítenek a csillagjegyek a céljaik elérésé felé a pénteki horoszkóp szerint! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ez egy nagyszerű nap számodra, Kos, már csak azért is, mert azt fogod látni: minden a terveid szerint alakul. Mi több, ma olyan tettet viszel véghez, amellyel kivívhatod kollégáid, de akár a feletteseid tiszteletét és elismerését. Szóval itt a lehetőség ragyogni, és megmutatni, mire vagy képes!

BIKA   

Hajthatatlan és egy kissé  makacs is vagy a mai napon, kedves Bika. De ne légy teljesen rugalmatlan, és arra is ügyelj, miként kommunikálsz a környezeteddel, mivel egyik pillanatról a másikra, katasztrofális helyzetben találhatod magad. Viszont, ha rendelkezel vele, akkor ma érdemes bevetni a titkos fegyveredet!

IKREK

Talán már te is érzékeled a vihar előtte csendet. A dolgok alakulása eléri ma a tetőpontot, és azt tapasztalhatod, hogy életed drámai fordulatot vesz. Bármilyen ijesztő is legyen, ne feledd: változás szükséges a növekedéshez. Ha életed bizonyos területein feszültség van, ne küzdj ellene, hagyd megtörténni őket!

RÁK

Ma csak az segíthet átvészelni a napot Rák, ha nyitott vagy és elfogadó. Erre főleg akkor lesz szükséged, mikor kiderül, hogy az egyik munkahelyi pletyka, amit egy ideje rebesgettek, csakugyan igaz. Fontos lenne elkerülnöd minden olyan drámát, amihez semmi közöd!

OROSZLÁN

Hatalmas erő van benned, Oroszlán, és bármit elérhetsz, ha végre cselekszel. Ne félj a kudarctól, hiszen, ha soha nem próbálkozol, nem is arathatsz sikert! Amennyiben úgy látod, még vannak hiányosságok az életedben, ne aggódj, mert minden a helyére fog kerülni, és megkapod, amire szükséged van.

SZŰZ

Találj vigaszt ma a körülötted lévő emberekben, és próbáld meg nem túl komolyan venni a dolgokat. Ne érezd úgy, hogy a szíveden kell viselned mindenki más baját. Tégy egy lépést hátra minden olyan helyzetből, amely nem tűnik megfelelőnek számodra. Ám az új emberekkel történő beszélgetések inspirálóan hatnak rád.

MÉRLEG

Szüntelenül áramlanak feléd az információk, és a lehetőségek. Észnél kell lenned Mérleg, ha meg akarod ragadni és kihasználni őket. Valószínűleg ma nem sokat fogsz pihenni, de ennek köszönhetően jelentős fejlődést érhetsz el, és bizonyos területeken még sikert is arathatsz!

SKORPIÓ

Eljött az ideje annak, amikor sokkal rugalmasabbnak kell lenned. A dolgok gyorsan változnak, és ha nem vagy hajlandó magad is változni, akkor lemaradsz. Ne félj a változásoktól, mert a javadat szolgálják! De készülj fel arra is, hogy a környezeted is labilisabb lesz, így nem kell sok az indulatok elszabadulásához.

NYILAS

Ez egy csodálatos nap számodra, Nyilas. Végre felismered: minden kártya a kzedben van, ami a sikerhez szükséges. Ma a szerencse és a jólét találkozik a fegyelmeddel, a kitartásoddal, hogy tökéletes helyzetet teremtsen számodra a célod megvalósításához. Az erőfeszítéseid végre kifizetődnek!

BAK

Ma te vagy az érzékeny Bak, nem pedig a környezeted, ahogy azt megszoktad. Most, hogy ezt tudod, elkerülheted a bajuszakasztást! Azt se szégyelld, ha igényed lenne egy kis lelkizésre. Ugyanakkor a csillagok azt üzenik: a komfortzónádból való kilépés a növekedés kulcsa. Ne habozz fejest ugrani az ismeretlenbe! 

VÍZÖNTŐ

A mai napon társasági pillangó leszel. Rengeteg izgalmas információt hallhatsz, amelyek az előnyödre válhatnak. Mi több, talán valaki egyenesen a kezedbe adja a kulcsot, amivel megvalósíthatod az álmodat. Éppen ezért ne sajnáld az időt, amit ma beszélgetéssel töltesz!

HALAK

A mai nap kulcsa az, hogy ne vedd túl komolyan a dolgokat, Halak. Rá fogsz jönni: minél jobban megfontolsz egy döntést, annál nehezebb lesz meghoznod. Meglehet, elszalasztod a lehetőséget, miközben mérlegeled a tényeket. Légy spontán, és próbálj ki valamit, amit még soha!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves