Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 19.: A Bika megoldást talál egy mindenkit érintő problémára, a Nyilas befolyásos embereket ismer meg

2022. augusztus 19.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 19.: A Bika megoldást talál egy mindenkit érintő problémára, a Nyilas befolyásos embereket ismer meg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint a hét utolsó napja kedvez a csillagjegyek számára az álmok megvalósításához, valamint a tanuláshoz, fejlődéshez. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ne félj a változástól, Kos. Még ha úgy is gondolod is, hogy rugalmatlan vagy. Sokkal nagyobb az alkalmazkodóképességed, mint gondolnád! Változás nélkül az élet pangóvá és élettelenné válna. Próbáld a változást kalandnak tekinteni, mint a nagyobb boldogsághoz és beteljesüléshez vezető kaput. Bízz a sokoldalúságodban is!

BIKA   

A hét utolsó napján nem akármilyen dolgot viszel véghez, Bika! Felfedezel valami olyat, ami mások életére is hatással lesz, és több ember problémáját is orvosolhatod. Ez talán „csak” a kollégáid vagy  családod életére lesz hatással, de ha tudós, feltaláló vagy, akkor az is lehet: tömegekre leszel hatással. Bárhogy is legyen, ez mindenképpen nagy dolog!

IKREK

Kövesd az ösztöneidet, Ikrek! Még akkor is, ha hajlamos jobban hallgatni az eszedre. A füled a szavakat hallja, az intuíciód viszont azt, mi van a sorok között, és sokkal nagyobb képet adnak neked! Ha valami jól hangzik, de helytelennek érzed, jobban jársz, ha inkább megbízol a megérzéseidben.

RÁK

Töltsd meg az elmédet új ismeretekkel, Rák. Lepd meg magadat új könyvekkel, egy előadással, akár tanfolyammal, vagy olvass érdekes információkat az interneten. Valamiféle tudás igyekszek most rád találni, ezért légy nyitott a befogadására. De ha úgy adódik, meg is kérhetnél valakit, hogy ossza meg veled, amit tud!

OROSZLÁN

Próbáld a rémálmokat úgy tekinteni, mint a lelked üzenetei. Senki sem szereti megtapasztalni őket, és amint felébrednek, nem akarnak rájuk gondolni.  Ám a leggyorsabb módja annak, hogy ne térjenek vissza, ha megértjük, amit közölni akarnak. A félelem, a fájdalom és a  szorongás a rémálmok leggyakoribb összetevői. Tehát, mitől félsz, Oroszlán?

SZŰZ

A mai planetáris energiák erőt és bátorítást kölcsönözhetnek ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Tedd fel magadnak a kérdést: „Mit akarok, hogy az emberek mondjanak rólam, miután elmentem?" Utána figyelj, és megjelenik az út, a módszer, ami elvezet a célodhoz.

MÉRLEG

A mai egy jó nap arra, hogy előrelépj a karriered vagy az oktatás terén, Mérleg. A bolygó energiák kedveznek a terjeszkedésnek és a növekedésnek. Mikor tanultál utoljára új készségeket? Nem kell feltétlenül a munkához kapcsolódnia! Ha van valami, ami érdekel, akkor ideje belevágni!

SKORPIÓ

Különösen értékesnek bizonyul ma az intuíciód, Skorpió, még ha inkább az elmédre hallgatnál. Könnyű lehet bízni a konkrét, tényszerű valóságban, mint azokban a dolgokban, amelyeket nem tudsz megérinteni, de az intuíciód többel tud szolgálni, mint gondolnád.

NYILAS

Rendkívül figyelemre méltó és befolyásos személyekkel hoz össze a sors, Nyilas! Társadalmi, és szakmai szempontból, izgalmas új ajtók nyílnak meg előtted, amelyek révén elérhetővé válik a célod vagy a vágyott karrier. Merj hinni a szerencsédben, és élj bátran ezekkel a kapcsolatokkal, mikor eljön az ideje!

BAK

Találj új módokat látóköröd bővítésére! Az interneten végtelen számú forrás és információ található. Vagy menj el egy előadásra, iratkozz be egy online tanfolyamra. Gondoljon arra, mit szeretnél szívesen elsajátítani, esetleg egy új készséget, ami jól jöhet a munkahelyeden? Bármi is legyen az, vágj bele!

VÍZÖNTŐ

Lépj ki a megszokott szerepedből! Ha ezt időnként megteszed, tudással gazdagodhatsz, és kibővítheted az életedet. A nap planetáris energiái kedveznek az ilyen növekedésnek. Az a hajlandóságod, hogy más utat járj be, sokkal többet adhat, mint gondolnád. Próbálj ki valamit, amire korábban nem gondoltál!

HALAK

Elégedett vagy a jelenlegi karriereddel, Halak? Ha nem, kezd egy terv elkészítésével! De adódnak ma konkrét lépési lehetőségek, amelyeket megtehetsz annak érdekében, hogy előnyösebb, szerethetőbb munkát végezz. Ne elégedj meg kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves