Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZILVESZTERI HOROSZKÓP

Nagy szilveszteri horoszkóp: erre számíthatsz az év utolsó napján a csillagjegyed szerint

2022. december 31.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria szilveszteri horoszkóp
Nagy szilveszteri horoszkóp: erre számíthatsz az év utolsó napján a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Kíváncsi vagy arra, hogy alakul számodra az év utolsó napja? Vajon szédületes parti vagy meghitt filmnézős este vár rád? Keresd meg a csillagjegyedet, és tudd meg, mit jósol neked a szilveszteri horoszkóp!


Sokan várják, hogy maguk mögött hagyhassák a nehézségekkel teli 2022-öt, és végre megkezdhessék az ígéretesebbek tűnő 2023-at. Lesznek csillagjegyek, akik fergeteges bulizással köszöntik az új évet, mások pedig az ágyban, párnák között. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és már olvashatod is, mit jósol neked a nagy szilveszteri horoszkóp:

Kos

Gyorsan fejezd be, amit elkezdtél, hogy már semmi mással se kelljen foglalkoznod, csak a barátokkal vagy a családdal. Néhány dolog most már igazán várhat! Élvezd a békét, és a nyugalmat, meg esetleg a jó társaságot, akikkel kellemesen beszélgetve, filmet nézve eltöltheted az év utolsó napját.

Bika

A barátaid vagy a szerelmed társaságában töltöd a szilvesztert. A társasozás vagy beszélgetések közepette sok izgalmas dolgot tudhatsz meg,  akár olyat is, ami elősegítheti a vágyaid megvalósulását jövőre. Összességében, boldogan zárod az évet, és romantikus élményből sem szenvedsz majd hiányt!

Ikrek

A baráti köröddel töltöd az estédet, és akár elmentek bulizni, akár egyikőtöknél társasoztok, nagyszerűen telik majd a szilvesztered. Rengeteg nevetésre, szórakozásra számíthatsz, és pozitív visszacsatolásra, mert a barátaid azon lesznek, hogy lelket és bátorságot öntsenek beléd a jövőre nézve.

Rák

Épp az év utolsó napján ejtesz meg pár fontos beszélgetést, ami előmozdítja kapcsolataid javulását. Akár kettesben a pároddal, akár a családdal töltöd a szilvesztert, nagyon boldog leszel, ráadásul kellemes meglepetések érhetnek. Egyesek életében új fejezet veszi kezdetét ezen a napon.

Oroszlán

Fontos felismeréseket teszel az év utolsó napján, amik hatással lesznek a jövődre is. Egyedülállóként vad partizásba kezdhetsz , és végigtáncolod az éjszakát a barátaiddal. Másnap viszont számíthatsz a macskajajra! Párban élőként otthon, vagy egy wellness szállodában töltitek az éjszakát, és  romantikus élményekből nem lesz hiány!

Szűz

A párban élők kapcsolata sokat fejlődik ezen a napon - egy őszinte beszélgetésnek köszönhetően -, akár kettesben töltik a szilvesztert, akár a barátaikkal. Jó társaságra, társaspartira, sok nevetésre számíthatsz, és mindent összevetve: emlékezetes estéd lesz, mivel egy meglepő hívást is kaphatsz.

Mérleg

Talán egy másik városban, vagy legalábbis kint az utcán keresed az élményeket a barátaiddal vagy kedveseddel. Izgalmas, bulis estére számíthatsz sok tánccal, és váratlan fordulatokkal, amik emlékezetesebbé teszik az estét. Ráadásul ma olyan is rád írhat, akivel már ezer éve nem beszéltél.

Skorpió

Élvezed az összetartozás érzését a családodban! Ha valakivel nem volt eddig jó a viszonyod, ez most megváltozhat. Ragyogó hangulatban leszel egész nap, és ha a pároddal kettesben töltöd az estét, igazán forró éjszaka elé nézhettek. Több kellemes meglepetést is tartogat a szilveszter, mindegy kivel és hol töltöd.

Nyilas

Kimondottan bulis este elé nézel, akár partira mész, akár te rendezed. Még akár új barátokra is szert tehetsz, akik később pozitív hatással lehetnek a jövődre. A szinglik megismerkedhetnek valakivel, akivel valószínűleg randizni is fognak a következő évben. Izgalmakkal teli, szórakoztató szilveszter elé nézel.

Bak

Nagy az esélye annak, hogy ágyban, párnák között töltsd az estédet a partnereddel, vagy a családoddal. Nagyon csendes, békés, de meghitt napod lesz, sőt, a párok még némi romantikára is számíthatnak, és meglepő dolgokat hallhatnak a kedvesüktől, amiért különösen várni fogják a 2023-at.

Vízöntő

Élményekkel teli este vár rád a barátokkal vagy a családdal. Egy percig sem fogsz unatkozni, már csak azért sem, mert előkerülhet egy-két ember a múltadból, akik tisztázó beszélgetést folytatnának veled, szóval két partizás között némi lelkizést is beiktatsz. Ilyen érzelemgazdag szilvesztered még talán sosem volt, mint ez a mostani!

Halak

Kettesben a kedveseddel vagy a családoddal töltöd az év utolsó estéjét, filmeket nézve, társasozva, egy jó könyvet olvasva, esetleg romantikázva. Semmi sem akadályoz abban, hogy a legnagyobb békében és egyúttal szeretetben köszöntsd a 2023-as évedet. Ezen a napon végre igazán kipihenheted az elmúlt év fáradalmait.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves