Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÉRZELMI HŰTLENSÉG

3 csillagjegy, aki mindig az exére gondol egy kapcsolatban

2024. július 11.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem csillagjegy horoszkóp párkapcsolat
3 csillagjegy, aki mindig az exére gondol egy kapcsolatban
© Shutterstock

3 csillagjegy képtelen túljutni az exén, és még a jelenlegi párkapcsolatában is csak a régi partnerére gondol...


3 csillagjegy mellett sem egyszerű megtalálni a boldogságot, ők ugyanis előszeretettel kacérkodnak a múlttal. Nekik az a fontos, hogy minden az elképzeléseik szerint történjen, és hogy a szerelemben sose kelljen megélni a mélységeket, csak a magasságokat. Ők azok, akik egy boldog párkapcsolatban is gyakran gondolnak az exükre. 

Halak

A Halak borzasztóan szentimentálisak. Lehetnek rettentően boldogak egy kapcsolatban, mégis képtelenek teljesen lezárni a múltat. Szeretnek azon töprengeni, milyen kellemes emlékeket gyűjtöttek az exeikkel, ám ennek általában semmi köze ahhoz, mennyire stabil a jelenlegi kapcsolatuk. Minél távolabb egy esemény, annál kevésbé jut eszükbe, de a friss élményekkel ugyanígy bánnak: újra és újra lejátsszák magukban a legszebb perceket, néha ezzel a körülöttük lévőket is felidegesítve. 

Kos

Nagyon nehezen teszik túl magukat a múlton, képtelenek az újdonságokhoz alkalmazkodni. Elvárják, hogy az új partner ugyanúgy csináljon mindent mint a régi, csak akkor szerezhetnek jó pontot, ha a régi szokásokat, elvárásokat követik és teljesítik a friss hódolók. Idővel elengedik, hogy a régi partnerek felé támasztott elvárásokat fogalmazzák meg újra és újra, de ehhez idő kell a Kos esetében. 

Oroszlán

Hogy milyen az Oroszlán a kapcsolatban? Taktikus! Ameddig csak lehet, több ajtót hagy nyitva, több vasat tart a tűzben. Egyszerűen nem szeretne egyedül maradni, csak mert valakivel nem jött össze a sírig tartó szerelem. Inkább nyitva tartja a szemét, és úgy intézi a dolgokat, hogy az neki a lehető legjobb legyen. Hosszú időnek kell ahhoz eltelnie, hogy biztosnak érezzen egy kapcsolatot, ám ha ez sikerül, onnantól rettenthetetlen. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves