Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NYÁRI ÉRZELMEK

3 csillagjegy, akinek beköszönt az új szerelem az életébe a héten

2024. július 09.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp július szerelmi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek beköszönt az új szerelem az életébe a héten
© Shutterstock

3 csillagjegy nem csupán a napsütést élvezheti, gyengéd érzelmek, szerelem érkezik az életükbe a napokban. 


Ha a nyári hangulat, a forró napok, a szabadság érzése nem lenne elég, 3 csillagjegynek mostantól egy ezeknél is boldogabb oka lesz a mosolyra, méghozzá a szerelem. 

Mérleg

Ezen a héten mindent megadnak neked, amire csak vágysz. Végre meglátod az igazságot is sok eddig kétes szituációban, ami változásokat hozhat. Az Ikrekben lévő Jupiternek köszönhetően végre tisztábban látod magadat és az igényeidet. Már egyértelmű számodra, milyen kapcsolatra, milyen szerelemre vágysz, ez pedig megkönnyíti a párkeresést. Tanulsz a múltból, és elkerülve a régi hibák újbóli elkövetésést, nagy szerencséd lesz a szerelemben. Mostanra önmagad gyógyult, önazonosabb változata vagy, ami alapvető egy kapcsolatban. Ez hozza el azt a romantikát, amit régóta keresel. Használj naplót, hogy a helyes úton maradj. Ha pedig készen állsz a sorsdöntő változások meghozatalára is, életed legboldogabb időszaka jöhet. 

Bika 

Fontos, hogy ebben az időben jól érezd magadat, mert csak akkor engeded meg magadnak, hogy mélyebb érzelmek köszöntsenek be a mindennapjaidba. Itt az ideje, hogy átgondold a múltbéli döntéseidet, és ennek megfelelően állj az új potenciális partnerekhez, új lehetőségekhez. Ha tudod, hogy mit rontottál el, képes vagy bármilyen szerelmi helyzetet pozitívan alakítani. Meg kell tanulnod, hogy mindenki követ el hibákat, ám ez nem azt jelenti, hogy a másik nem küzd érted, vagy nem érdeklődik irántad. Itt az ideje, hogy megtanulj új esélyt adni, és tiszta lapot nyújtani annak, aki megérdemli. Meg kell tanulnod túllépni a múltbéli sérelmeken, ha ez sikerül, akkor akár házasság is lehet belőle. 

Vízöntő

Fontos, hogy teret adj a potenciális jelöltednek, hogy végre lépéseket tegyen a hódításod érdekében. Általában mindig megelőzöd ebben, ami számára sem komfortos, és a kapcsoaltotok alakulásának sem tesz túl jót. A szerelemben is kell az egyensúly, hagyd, hogy bebizonyítsa, mennyire fontos vagy neki! Te pedig legyél ettől függetlenül továbbra is bátor és őszinte, és mondd el neki nyíltan, hogy mie vágysz a szíved mélyén. Hidd el, ha passzoltok, és van jövőtök, ez semmiképpen sem áll közétek. Jelenleg kicsit azt várod tőle, hogy gondolatolvasó legyen, ám a másik felé tanúsított érdeklődés nem egyenlő ezzel. Csak azért, mert nem tud még rólad mindent, nem kell, hogy vége legyen. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves