Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár a héten

2024. július 08.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire sorsfordító találkozás vár a héten
© Shutterstock

3 csillagjegy fontos időszak elé néz. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyre sorsfordító találkozás vár a héten. Mutatjuk, kik a szerencsések. 

Oroszlán

Egy régi barátoddal hoz össze a sors, ám először nem is fogod sejteni, hogy ez mennyi új lehetőséget jelent az életedben. Ez az illető egy olyan ajánlattal állhat elő, amit nehéz lenne visszautasítani, de az biztos, hogy a magánéletedre és a karrieredre is nagy hatással lesz. Vágj bele!

Mérleg

Egy régi ismerősöd által megismersz valakit, aki azonnal le fog venni a lábadról. A kémia már az első percben működni fog, és ebben egyikőtök sem fog kételkedni.  Ebből a találkozásból könnyen szerelem, valamint komoly kapcsolat lehet. Élvezd ki ezt a remek időszakot az életedben! 

Skorpió 

Egy idegen hozhat hatalmas változást az életedbe. Véletlenek sorozatának lesz köszönhető az, hogy találkozol valakivel, aki segít abban, hogy teljesen másképp lásd az eddigi életed, és megtanulod, mi az, ami valójában értékes számodra. Ez a megismerkedés egy utazást is magával hozhat, amire nagyon is készen állsz. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves