Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÁRATLAN ESEMÉNYEK

3 csillagjegy, akinek nem várt meglepetésben lesz része a héten

2024. július 10.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp szerencse
3 csillagjegy, akinek nem várt meglepetésben lesz része a héten
© Shutterstock

3 csillagjegynek nem csupán a tízmilliószoros nap adja meg a lehetőséget a változásra: a csillagok is meghozzák nekik a boldogságot. 


3 csillagjegy számára emlékezetes marad ez a hét, ugyanis hatalmas meglepetésben lesz részük. Lássuk, kiknek változik meg pozitív irányba az életük a következő napokban.

Rák

Ritka pillanat, de végre minden rendben van a világodban. Téged a szerelem éltet, úgy gondolod, az életed célja, hogy szeretetet adj és kapj, ez minden vágyad. Ez végre megvalósul, ezért a világ legszerencsésebb emberének érzed magad. A barátaiddal is jól alakul a viszonyod, de képtelen vagy rájuk koncentrálni, mert a szerelem körül forog minden gondolatod. Végre leesnek rólad azok a terhek, amelyek már nem szolgálnak, ideértve a kötelességeket, a munkát, a mindennapi teendőket. Elérsz arra a szintre, amikor már nem vállalsz be mindent csak azért, hogy másoknak megfelelj. 

Bak

Mindig nagyon kedves vagy az emberekkel, és végre úgy érzed, ezt viszonozzák is. Már nemcsak te teszel szívességet, hanem fogadod is azokat, mások is figyelik, hogyan tehetnek veled jót. Úgy érzed, megérte az elmúlt években normálisnak lenni mindenkivel. Kiderül, hogy egyes emberek életében nagyon fontos szerepet töltesz be, erre nem is számítottál. Most minden sikerül, nincs limit a vágyaidban: megkapod a vágyott szeretetet, tiszteletet, a jó munkát, a szerencsés napokat, a szerető környezetet. Ne felejts el hálát adni, hogy rajta maradj ezen a pozitív hullámon!

Vízöntő

A Vénusz és a Mars olyan energiával áldanak meg, amelyek felforgatják az életedet, ám pozitív értelemben. Fordíts sok időt az öngondoskodásra, töltsd vissza azokat a forrásokat, amelyekből másoknak adsz, hogy kifogyhatatlanná válj. Határozottan igaz most, hogy ha mosolyogsz a világra, az visszamosolyog rád - szinte el sem hiszed, hogy ilyen remek emberek vesznek körül. Oszd meg másokkal amid van, akár a tárgyakat, ételeket, akár a jóindulatot, a pozitív gondolkodást. Ezáltal fontos szerepet tölthetsz be minden társaságban!

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves