Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2022. augusztus 19-21.: A Szüzet megmenti egy ismeretlen személy, a Bak párja gyerekre vágyik

2022. augusztus 19.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2022. augusztus 19-21.: A Szüzet megmenti egy ismeretlen személy, a Bak párja gyerekre vágyik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Nagy szükségük lenne a csillagjegyeknek a pihenésre, mert a kiégés, az összeroppanás kerülgeti sokukat. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Ez az új kezdetek és a céljaid elérésének ideje, szóval állj fel, és előre! A planetáris energiák rendkívül pozitívak, és lehetőséget adnak a ragyogásra. A következő napokban akármit elérhetsz, amit csak szeretnél! Viszont a szingliknek elegük lesz az egyedüllétből, és magukra kapnak egy szexi ruhát, és nekivágnak az éjszakába a barátaikkal, esélyt adva így a szerelemnek, hogy az rájuk találjon.

BIKA

Fáradtnak, energiátlannak érzed magad, Bika. Nehéz heted volt, és az egyetlen vágyad az a pihenés. Halaszd el a teendőidet, akár a programokat is, mert nem állsz messze a kiégéstől. A párban élők rengeteg támogatást kapnak a kedvesüktől, és így hamarabb feltöltődhetnek.  A romantikus, meghitt együttlétek nemcsak a hangulatodnak, hanem a kapcsolatodnak is jót fognak tenni.

IKREK

Itt az idő Ikrek, a napokban több lehetőséget is küld neked a sors, így megvalósíthatod a vágyaidat. Viszont ügyelj arra, hogy diplomatikus, türelmes legyél a környezeteddel szemben, ellenkező esetben folyamatosan problémákkal és vitákkal fogsz szembesülni. Jobb, ha most csak magadra koncentrálsz, és nem folysz bele mások életébe, döntéseibe. Úgyis rég volt már olyan hétvégéd, ami csak rólad szólt!

RÁK  

A közelmúltban uralkodó nyugalmi időszak véget ért, új problémák merültek fel, főleg a családi szférában. A csalódottság és a frusztráció rossz tanácsadó, próbálj meg nem figyelni rájuk! Csak a konstruktív hozzáállással lehet túljutni a gondokon. Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy elkezdj rendet tenni az életedben, és a kapcsolataidban egyaránt. A szeretteid segítségével most többet elérhetnél, mintsem egyedül.

OROSZLÁN

Teljesen ki vagy merülve, Oroszlán. Nincs is kedved kimozdulni a hétvégén otthonról. Egyetlen vágyad, hogy egész nap a párnák között lehess, jókat ehess, és a kedvenc filmjeidet nézhesd. Ezt is kellene tenned! De miközben fokozatosan vezeted le a feszültséget, azt ne a szeretteiden tedd. Kilátásban van egy veszekedés a partnereddel, amit még egyelőre elkerülhetsz.

SZŰZ

Túl nagy sebességgel csapnak le rád az események. Hirtelen rengeteg dolgod lesz, és azt sem tudod, hol áll a fejed. A nagy kapkodásban figyelmetlenné válhatsz, és kellemetlenséged származhat, ha utazol vagy közlekedsz. Még szerencse, hogy élvezed a csillagok védelmét, így mikor kellemetlenség érne, valaki a segítségedre siet. Ezt vedd egy jelnek: ideje lenne pihenned!

MÉRLEG

Nagyon pesszimista vagy, kedves Mérleg. Olyan érzésed van, mintha nem előre, hanem hátrafelé haladnál. Szerencsére a hétvégén végre sikerül pihenned, a barátaid, a családod támogató légkörében meglátod azt: nem is olyan rossz a helyzeted, mint amilyennek gondoltad. A párban élők kapcsolata kifejezetten fellendülhet, és a testi gyönyörök új szintjét ismerhetik meg.

SKORPIÓ

A hétvégén sorjában kerülnek elő a problémák a szőnyeg alól. Egy ideig hősiesen állod a sarat, és sorra oldod meg őket, de előbb-utóbb kifáradsz. Pihenésre van szükséged, ezért időszerű lenne segítséget kérni! Tedd félre a büszkeségedet, különben testileg és lelkileg is összetörsz. Legalább a vasárnapot használd arra, hogy mindent félredobva olyan dolgokat csinálj, amihez kedved van, még ha ez azt is jelenti: átalszod a napod.

NYILAS

Ne akarj nagy döntéseket hozni, mert nem látsz tisztán! Kísértést érzel, hogy a feje tetejére állítsd a dolgokat, és nagy változásokat hajts végre magad körül. De pont ezt kellene elkerülnöd. Inkább fordítsd figyelmedet az elhanyagolt barátokra, és a kedvesedre, aki szeretné megvitatni veled a jövővel kapcsolatos terveit. Különben is: érzed a csontjaidban, mennyire szükséged lenne a pihenésre. 

BAK

Úgy tűnik, a kapcsolatod a hétvégén új szakaszba lép. Készen állsz egy komoly beszélgetésre a partnereddel, és így helyreállhat a szerelmi életetek. A párod kész megházasodni, sőt, valószínűleg már családot is szívesen alapítana. Összességében a napokban kellemes fejleményekre számíthatsz, amelyek örömet, felfrissülést és elsöprő megkönnyebbülést hoznak számodra.

VÍZÖNTŐ

Olyan események történhetnek, amelyek felborítják terveit, késéseket generálnak és akadályokat állítanak az utadba. Ne ess kétségbe, Vízöntő! Ha megőrzöd a higgadtságodat, és helyesen cselekszel, akkor minden problémádat megoldhatod a napokban. A szerelmi életedben viszont felpörögnek a dolgok, és ha párkapcsolatban élsz, számolhatsz azzal, hogy fontos, de örömteli döntéseket hoztok.

HALAK

Bizonyos események megingatnak téged. Már nem vagy biztos a dolgodban. Most nem szabad elbizonytalanodnod, bízz a képességeidben, a döntéseidben! Ne gondolkodj túl sokat a napokban, inkább pihenj, és kapcsolódj ki a szeretteiddel. A partnerednek is szüksége lenne arra, hogy több minőségi időt töltsetek együtt. Tervezz magatoknak egy szép, romantikus hétvégét!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves