Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. július 5-7.: Az Ikrek megoldja a problémáit, a Skorpió felveszi a kapcsolatot a régi barátaival

2024. július 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. július 5-7.: Az Ikrek megoldja a problémáit, a Skorpió felveszi a kapcsolatot a régi barátaival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napok nagyon sűrűek lesznek, de jut idejük a pihenésre is a csillagjegyeknek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Az életed időnként egy hullámvasútnak tűnik, amely soha nem ér véget. A lelked mélyén ráébredsz, hogy nincs más út. Ha teheted, tarts ma egy kis szünetet a dolgoktól. Közöld a gondolataidat és érzéseidet másokkal. Ha kibeszéled, sokkal jobban érzed majd magad és könnyebben kezeled a helyzeteket! 

Bika

A hétvégén kicsit sok dolog történik körülötted, ez pedig a figyelmed is megzavarja. Nagyon sok információ van, amelyet most fel kell dolgoznod. Nagyobb kiadással kell számolnod, mivel lehet, hogy lakásfelújításba kezdesz. Itt az ideje, hogy némi kutatást végezz a projekttel kapcsolatban, mielőtt előveszed a pénztárcád. 

Ikrek

Nem kell mindent egyedül megoldanod, Ikrek. Már az is, hogy megbeszéled a dolgokat másokkal, rávilágít egy olyan helyzetre, amely korábban zavarba ejtett. Vedd igénybe mások segítségét azokon a területeken, ahol segítségre van szükséged. Ne szégyellj segítséget kérni. Mindannyiunknak vannak problémái, amelyekkel meg kell küzdenünk. 

Rák

Rengeteg energiád van, ez pedig jól fog jönni a hétvégén. Nincs más dolgod, mint összeírni a teendőidet és elkezdeni megvalósítani a céljaidat. A bolygók a te oldalod állnak, Rák! Használd ki, hogy elmondd, ami a fejedben jár, és közelebb kerülsz ahhoz, ahol éppen lenni szeretnél. 

Oroszlán

Kicsit azt érzed, hogy az elmúlt időszakban senki sem figyel rád, Oroszlán. Éppen ezért nem szívesen nyílsz meg mások előtt és beszélsz az érzéseidről, gondolataidról. Ám nem kell bezárnod teljesen, legyél egy kicsit több bizalommal, meglátod, eredményes lesz. 

Szűz

A dolgok üteme felgyorsul, te pedig arra törekszel, hogy összehangolj mindent. Fontos, hogy szoros kapcsolatban maradj másokkal, ez sok mindenben segíthet. Előfordulhat, hogy mások segítségére lesz szükséged. Kicsit leterhelve érzed magad, de ne aggódj, hamarosan lesz időd pihenni. 

Mérleg 

Senki sem fogja kielégíteni az igényeidet, Mérleg, úgyhogy kelj fel, és intézd el a dolgokat egyedül. Látni fogod, hogy mások részéről kevés az együttérzés, és még a kritikával is szembe kell nézned. A helyzeten csak ront, hogy sok pletyka kering körülötted, ám az a legjobb, ha te ezekből kimaradsz. 

Skorpió

Vedd fel a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akikről egy ideje nem hallottál. Azt fogod tapasztalni, hogy ott lehetsz elég eredményes, ahol a legkevésbé számítasz rá. Ironikus módon minél kevesebbet tervezel, annál többet fogsz megvalósítani. Légy spontán a tetteidben. 

Nyilas

Kicsit félsz az elköteleződéstől, ezért az érzelmeidet is elhallgatod. Légy erős, és tudasd az emberekkel a gondolataidat, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy az érzéseid megsérülnek. Az a feladatod, hogy megvédd érzelmeid, mások meg tudják kezelni a sajátjukat. Légy kicsit agresszív, ha kell. 

Bak

Havi érzelmi ciklusod drámai csúcspontjához ér a hétvégén, Bak. Lehetséges, hogy úgy fog kitörni, mint egy vulkán. Ne szégyelld elengedni ezeket az érzelmeket. Kicsit bosszús lehetsz, emiatt a hangulatod is gyorsan változhat, de nem kell rosszul érezned magad. Nyisd ki a kommunikáció kapuit, és engedd, hogy a rossz érzések távozzanak. 

Vízöntő

Az alaptermészetedhez tartozik, hogy törődsz másokkal, Vízöntő. A hétvégén azonban minden figyelmedet a környezetedben lévő emberekre fordítod. Ám nem szabad csak az ő problémáikra fókuszálnod, hiszen így teljesen kimerülsz. Szánj magadra időt és húzd meg a határaidat! 

Halak

Ez lesz életed egyik legjobb hétvégéje, Halak! Rengeteg energiád van, és mindent megvalósítasz, amit szeretnél. Ahhoz, hogy igazán hatékony legyél, szükséged lesz információkra, ezért szánj időt arra, hogy megfelelően tájékozódj. Ezután tényleg minden sikerül! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves