Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. január 5-7.: A Bika szerelmi élete egy csapásra megváltozik, a Halak elszalaszthat egy lehetőséget

2024. január 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. január 5-7.: A Bika szerelmi élete egy csapásra megváltozik, a Halak elszalaszthat egy lehetőséget
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Az év első hétvégéje fordulópontot hozhat a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A Hold belép a Skorpióba, és bizony titkokat tár fel előtted. Ezek pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy megérts valamit vagy tovább tudj lépni. A következő napokban sokkal tisztábban fogod látni a helyzetedet, és tudni fogod mit kell tenned ahhoz, hogy jobb életed legyen.

Bika

Egyre tudatosabbá válsz a kapcsolataidban. Ez segít abban, hogy határokat húzz, illetve megtarts, valamint olyan javításokat végezhetsz, amik jótékony hatással lesznek az egyes kötelékeidre. A párban élők meghozhatnak egy fontos döntést, az egyedülállók magánnyal töltött napjai pedig véget érhetnek.

Ikrek

Néha mélyre kell ásni, hogy rájöjj, mi működik és mi nem. De nem lehet csak felületesen áttekinteni a dolgokat. A Skorpió Hold segít abban, hogy lehámozd egy probléma rétegeit. Amint tisztán látsz mindent, teljesen megváltozhat az életed, Ikrek, a felismeréseknek köszönhetően.

Rák

Igazán romantikus hétvége vár rád, kedves Rák. Nyugodtan engedd el magad, és figyeld meg: varázslatos élményekben lesz részed. A napokban egyre biztosabban fogod tudni, hogy megtaláltad az igazit. Az egyedülállókra is vár egy sorsfordító találkozás.

Oroszlán

Mindenki tudja, mennyire hűséges és nagylelkű vagy, és ugyanezt várod másoktól is. Éppen ezért a napokban többet vársz majd a szeretteidtől is, mert úgy érzed, a felét sem kapod vissza annak, amit adsz. De ha csak azért adsz, hogy legyen mit visszakapnod, akkor sajnos csalódás érhet.

Szűz

Olyan beszélgetéseket folytatsz a hétvégén, amik felfedik a rejtett igazságokat. Mélyek és intenzívek lesznek ezek a társalgások a szeretteiddel. Most sokkal többet megtudhatsz a családodról, a barátaidról és a párodról, mint bármikor máskor. A kérdés az: fel vagy készülve erre?

Mérleg

A hétvégén hajlamos lehetsz arra, hogy mindenféle módon növeld az önbecsülésedet, ami azt jelenti: nem fogod sajnálni a pénzt a frizurádra, néhány új ruhára és szépészeti kezelésre. Ez rendben van, amíg nem esel túlzásokba és nem felejted el azt, hogy a szépség belülről fakad, tehát nem ártana a lelkedről is gondoskodni.

Skorpió

A Hold belépett a jegyedbe, a személyes identitásod és fejlődésed házába, és ez most számodra befelé fordulás ideje és az önvizsgálat időszak. Imádni fogod a következő néhány napot, mert annak ellenére, hogy mindenki más szeretne veled lenni, te szívesebben vagy otthon, olvasol és merengsz.

Nyilas

Nincs jobb alkalom egy spirituális gyakorlat megkezdésére, mint amikor a Hold belép a Skorpióba, a spiritualitás házába. Ez egy különleges hétvége, amikor képes vagy mélyre ásni abban, hogy mi az, amiben hiszel, és persze önmagadban. A napokban új területek kezdenek foglalkoztatni, és ezzel együtt rengeteget tanulhatsz.

Bak

Egy sorsszerű találkozás vár rád a hétvégén, Bak. Könnyen lehet, hogy az illető egy új barát lesz, de az sem kizárt, hogy a kedvesed. Ugyanakkor csodálatos időszak ez arra, hogy tudatában legyél annak: bármi megváltozhat egy pillanat alatt. Ha van például egy szenvedélyed, kövesd, mert most bárhová eljuttathat téged!

Vízöntő

Végre olyan munkát találhatsz, amit szívből fogsz szeretni, de az is lehet, hogy a jelenlegi munkahelyeden léptetnek elő, és ettől változik meg a munkához való hozzáállásod. Amennyiben saját vállalkozást indítanál, a napokban megtalálhatod a legelőnyösebb feltételeket hozzá.

Halak

Ez a tökéletes hétvége ahhoz, hogy döntést hozz, és arra összpontosíts, amit tudod, hogy meg kell tenned. Sok dolog csábít arra, hogy elvonja a figyelmedet, például a közösségi média, a barátok vagy a kirándulás. A következő néhány napban érdemes lenne befejezned a halogatást, különben elúszik a célod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves